Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
podero bi je ko poziv za vojsku
..Sofija, kolačiču moj najdraži...čestitaj roditeljima!
@marcelo05..baš tako, pravo pravcato žensko :)
@thea..umije ova garant i oko pite :))
otres'o bih je ko grizman precku protiv reala!
Sofia dobra si, ali Monifa je vrh:)
fino je otvorila usta na slici 5
Dobar bikini model, i talentovana i vrijedna, dobro radi svoj posao, zanat, struku nema sta. Ko dobar pekar il mesar Njemacki lokalni, vazda dobar vruc kruh, crni, bijeli, zemicke i kobasice. Il Gareth Bale kako igra futbala za Real, majstor svog zanata.
Bio sam se prepao za vikend, mislio sam bit ce crn kao Dodik, ali sa da ste mi poprtavili nade sa ovim curetkom. Dajte vi nama ovakvih lijepih zena, samo cesce ostavite vi Didika on nam je dosadio.
Dobar ovaj prdokini
Ovu bih je hebao samo u 88oj godini zivota. Poslije sexa bih joj ostavio zemlju i vocnjake, a porodica nek se hebe polako i nek se ganjaju po sudu. U pismu bih napisao da me niko nije tako volio i pazio (iako smo se poznavali samo nekoliko sati, ali intenzivnih sati, kao da je vjecno trajalo, valjda me vijagra pukla), tako da se i ona jadnica ima cime braniti na sudu...(forever yours...)
@Misstake Ne radi se o koki, neg o porodici ;)
Ima modernu frizuru he he
Zar ti nis dosao samo da procitas komentare 😂😂😂😂😂
@kiki psttttt avetinjo ne odaji me hahaha :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
wow, jako lijepa!
Radi na plazi a kad ne radi mozete je pronaci na plazi.
Mislim da malo laže. Svi znamo čime ona započinje i završava dan.
Sve joj dobro, samo ima dug jezik.
predobra