magazin
2

Potpuno prirodna i neodoljiva Sofia Jamora

Klix.ba
Zelenooka Sofia Jamora je američki bikini model, a otkrio ju je proizvođač linije kupaćih kostima Frankies Bikinis. Sofijin sretni trenutak "otkrića“ se dogodio u shopping centru dok je kupovala kupaći kostim, a u proteklih godinu dana je doživjela veliki poslovni uspjeh te je radila mnoge revije za Frankies Bikinis. Trenutno je zaštitno lice kupaćih kostima Lolli Valfre.

Sofia Jamora je definicija ženstvenosti, ima sve ženske blagodati, a njen izgled je mnogo više cijenjen jer je sve na njoj dar majke prirode.

Kalifornijska ljepotica sebe opisuje u tri riječi, kao opuštenu, spontanu i zavodljivu. Na pitanje kako izgleda njen tipičan dan, ona kaže: "Uglavnom, svaki dan započinjem ledenom kafom i kroasanom. Ukoliko radim, slušam svoju omiljenu muziku, a kada sam slobodna možete me pronaći na plaži, bazenu ili u teretani".

Ono što joj se najviše sviđa u njenom poslu je to što bikini modeli imaju priliku posjetiti najljepše plaže, a njena omiljena je plaža Tulum u Meksiku. Sofia bi voljela posjetiti Australiju, tačnije Sydney i Rottnest plaže, a na putovanje bi povela svog psa.