Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Freida je 1984, to smo mi zvali Vucko generacija kad su tek posle izlaziti....Sad vec staropic,ke :)))) Ali lijepa je cigancica
Ma to ja samo kenjam ko i drugi, u biti leglo bi mi tu negdje goodiste. Mozda bolje 1985, da budemo generacija, i ona i ja peto :)
Ma to ja samo kenjam ko i drugi, u biti leglo bi mi tu negdje goodiste. Mozda bolje 1985, da budemo generacija, i ona i ja peto :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ona obrazovana, ja obrezan, nema dalje!
ima boljih mnogo ali ne valja puno birati, tako da moze proci ;)
Zaboravih da natipkam.. Naprijed LGBT! Smrt neznanju sloboda narodu! Juhuuuuu =)
Ferida iz indije
Naprijed Freida! Naprijed Fotografije! Naprijed Feet! =P Naprijed stepeni obrazovanja! Naprijed psihologija! Naprijed maskirni grudnjaci i gachice! Naprijed Muske i Zenske stikle! =P Uh ruke me zabolise od tipkanja =/
Yeah buddy! I like it brate. Samo sto je mozda malo previse obrazovana, neznam sta bi pricao s njom po cijeli dan. Em sto je nebi nista razumio kad prica o tim svim akademskim disciplinama ili sta vec, em bi joj pravo dosadio vrlo brzo. A nisam bas toliki dobar yeb.. Ja se dosta dobro razumjem u futbal, pa i kosarku, i ribolov, i strategije i rijeke i jezera i slatke vode i geografiju i faunu povezanu sa slatkovodnim ribolovom. Dok o onom morskom slanom ribolovu imam samo vrlo osnovno obrazovanje. Al od tog nema kruha sto bi nas narod reko. Kruha ima u poljoprivredi, naravno, i mozda u ekonomiji kao ova Freida. A mozda se i ona razumje i u poljoprivredu samo im nije moglo stati u clanak, ko zna. Bilo kako bilo, dobija 7 od mene, a morao sam oduzeti jedan poen za pretjerano obrazovanje.
Polovnjace ocuvane Braco mila :)
ova brate puno baca na EKE BABO......
sta ce joj obrazovanje u indiji
svidja mi se nacin na koji je obrazovana
dobra cigančurina, uz to i obrazovana
Ja hoću samo debelguze....mrše mršave ćao
Lijepa je. Moj pečat.
Nisam gledao njene filmove. Jbga.... Dosta joj je što je pametna i lijepa. ☺
Indija, fuj to
podero bi je ko Seto sibirskog plavca