Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi joj poklonio Trepču
Sad mi je jasno sto srbi placu za kosovom !!!
iz Prištine nije ti Shala
Albanci uvijek ponavljaju da su Iliri a najvise lice na Arape... Koga oni zajebaju?
Kako dobra zenska Albanke su predobre zene i fizicki a i ovako u dusi. Smjerne fine podlozne.Kako bi se volio budit pored nje.znam a sebe nebi ja oko sklopio a ni ona
Albanke su čudo. Otiđite do Drača i Vlore ljeti samo zbog žena.
Uhhhh
A mahniti Srbi bi se radije tukli nego hebali Zato su Bosanci uvijek bili dobro dosli kod Slovenki
E ovo je vec Engleska premijer liga. I svidja mi se sto je dominanta tako, ja sam stidljiv ponekad i taman. Albanija to su te Ilirke cuvene, to je to. Ovako je Bosna bila puna dok nisu dosli Bosanci, Slaveni kako god. Prije Rimljana, na Vrbasu se samo vake kupale i izlazile iz vode ko u James Bondu.
Pa šta misliš što su Slaveni došli ovdje i miješali gene sa ovakvim primjercima??? Bosanci danas imaju dobar % ilirskih gena.
A znas ti, i dedo ti je bio prije rimljana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zbog nje bi tucao kamen
uhhh jedva sam prelistao slike ;)
iz gaća hijena zavija
Mashina Iris za precjednika
Ima na internetu puno "boljih" njenih slika
..guza joj k'o nanina ostava
@flash..........ovoj nikad dosta , krsna Radodajka haha ;)
"...Send me an angel The wise man said just walk this wayutjaha To the dawn of the light The wind will blow into your face As the years pass you by Hear this voice from deep inside It's the call of your heart Close your eyes and your will find The passage out of the dark Here I am Will you send me an angel Here I am In the land of the morning star..."
+++++++
Pun grad ovakvih
Dobar grad.