Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedan od brojnih dokaza da je važno ko stoji iza fotoaparata, a ne koji fotoaparat imaš.
@arslan12345, balkanske nosine?? Pod kakvom si ti to lupom gledao sliku pa se vidi "nosina"? Tebi je covjece potrebna pomoc, rekao bih da sve oko sebe mrzis jer sigurno nisi uspjeo nista u zivotu.
lijepa slika 😊
Ima li vas jos iz Bosne da niste posjetili ljepote Hercegovine... Vodopad Kravica, Buna, park prirode Blidinje, Hajdučka Vrata,Hutovo Blato itd... Ako niste, ucinite to sto prije, valja upoznat prvo svoju zemlju... Ja sam isao u Bosnu, Jajce i Sarajevo a pisite sta se jos moze lijepo posjetit
@HR-MO jesi brate bio u Tuzli na moru?
Prelijepa je moja hercegovina!Proslo ljeto, a 2 amera se vozimo i pade meni na pamet put za Neum preko hutova!Oni predjeli, arizona, zalazak sunca nakon 45 stupnjeva, nedirnuta surova priroda...Ludi se odusevili...Samo malo ljudi iz bosne zna pronac ljepotu u krsu!Ali, meni je cijela "cirina pruga" extra!Kod Kravica stvar je u kontrastu-krs, makija i odjednom-raj ili dzenet!Subjektivni dozivljaj 90 % ljudi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cestitam.. "obicni smrtnici" se max potrude sto ljepse predstaviti ovu zemlju, za razliku od onih ciji je to primarni posao..
http://www.sarajevograd.ba/dirljivo-djecak-tjesi-svoju-sestricu-koja-umire-zbog-tumora-na-mozgu/
http://www.sarajevograd.ba/dirljivo-djecak-tjesi-svoju-sestricu-koja-umire-zbog-tumora-na-mozgu/
Svaka čast.
Kolko je para dobio