Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas sve fol u eurima da manje izgleda kad cujes a kad dodzes da platis kaze neprimamo eurice
Mene je samo strah da ovo mjesto, kada zazivi, ne bude novi Kriterion.
A, zasto ime na stranom jeziku? Da bude 'plaho' 'urbano'? Jadni ste, sada, i uvijek i na vijek vijekova! Nikada necete biti svoj na svome nego uvijek podanici i umom i dusom.
meni engleski nije stran.... bash mi fino ide.
@A92 Well, being proficient in a foreign language is commendable, but it is in bad taste to be using a foreign language in that manner. You become a laughing stock to the very foreigners that you are trying to emulate or impress.
Ovo je privatna firma koliko znam...
Turbo RNB House Folk mixer ... skraceno Drogerana.
salu na stranu, treba ovo podrzati... samo me zanima za sta im treba 75.000 €? Opremanje, protivpozarni i sigurnosni sistemi, sanitarije, namjestaj, akustika i rasvjeta da se ustimaju, opreme galerije, fasada,... pfff brat bratu najmanje 80.000 € da valja. Predlazem da pocnete sa organizacijom nekih koncertica i od sredstava finansirate zavrsetak radova :P
Ne, hvala. Ne podržavam lijepe priče i bajke.
mjesto afirmacije lgbt populacije i wannabe persona :D
Sve ti znas
hoćel biti nargila tu? a?
to je nekada u zlatno vrijeme bila trasa