Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dva derpea. gledaj ovog starog kako sjedi, ko neka curica od 17 godina nakon sto je citala Hesea. Samo rascereciti - laganini.
u stau te bemje svabska sto ti to treba da spominjes 11 septembar? ovo je cista provokacija a p.apci nista ne kontaju.
ima li ga dje u Avignonu?
podsjeca na onog fritzela iz austije :D
pa covjek je kazalisni reziser kojeg predstave igraju na svim znacajnijim svjetskim kazalisnim festivalima. svejedno, kad svak moze sto se ti ne prijavi da moderiras, nedime?:p
haris moderira, haris pise o fudbalu, haris pravi film o jazz festu...isti onaj iz Audicije...sve radim..odvrcem, zavrcem... mislim, zar nije bilo neko ko se razumije u fimsku umjetnost, a ne veliki hare koji pise hvalospjevne kritike svojim kolegama i misli da mu to moze dati pravo da prica o fimu
a ko ne voli moj sinko
tako ti je to sa novinarima. citiraju u naslovu: \"Volim se ljubiti sa glumicama, ali je poruka filma ipak bitnija\" a onda citiraju opet u tekstu: \"Nije da se ja ne volim fotografirati i ljubiti se pred kamerama sa prelijepim glumicama, ali ipak je poruka bitnija\" jel vi znate uopste sta je citat ili je vama sasvim ok izvrtati necije rijeci? covjek je ocito koristio dvostruku negaciju, ali vasem novinarskom uhu to je izgleda sasvim isto.
ovaj naslov je tipicno novinarsko izvlacenje iz konteksta radi senzacionalizma. uopste nije bio naglasak na onome sto naslov kaze.
ovaj isti onaj sto je silovao one kcerke svoje u austriji