Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo vjerovatno, tako da ništa se ti ne brini, uživaj u suncu na Sokocu, titoidi/balijice revnosno završavaju vaš posao u Sarajevu. I da, reci mami da se plakne pođahkad, možda joj ga i žimslo.
Jeko Vanesa? Još jedna u nizu \'uspješnih\' bosanskih fufica poput Diane Jenkins, Amre Siladzic i sl.?
Hoce li se prikazivati film u kojem nevina djevojka Ajla radi interesa i bolje ishrane ne moze da se odvoji od neprijateljske K.urcine.
Toliko je sjajna da nije igrala u vise od pet filmova u cijloj njenoj, ako bi se moglo reci, karijeri, a da o nekoj glavnoj ulozi ne govorimo...
SFF = godisnje okupljanje sarajevskih zezertera i pateticne diajspore koja jadna skuplaj apre citavu godinu da bi bili u seheri \"reprezentativni\" tih desetak dana i onda nazad, odplacivati kredite i leasing!!!!
dao bih joj da mi glođe
zasluženo, Vanesa je sjajna glumica.