Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozoriste pod hitno srusiti i napravit parking koji je tako potreban gradu. A ove \"glumce\" pod hitno penzionisati i dati ima 150 KM penzije. Pozoriste je ruglo grada Sarajeva.
Jah eto, glumci napustaju pozoriste i pocece da rade kao inzenjeri jer nema para u pozoristu... Opet jedu gov.na. Kud ce u p.m. neg u pozoriste? Da ih nece mozda u Hollywood?
kgrada vazi po 99ki iz ljubavi al u k...u isto ko vidovnjaci i carobnjaci taj bi pojo sto bi posro
cudi me da grada gradi crnu perspektivu za teatar i glumiste
Pa zar nije njima umjetnost dovoljna? Sta ce im pare? Sta ce im pozorista na kraju krajeva, mogu odrzavati predstave na ulici.
Trazite pare od gospodina ministra Hadjihafizbegovica .Neka vrati one sto je date za Brenu
Pa samo pogledajte odgovor ovoga Gsp. Topcica.. Pa sa takvim stavom Gspd. Topcicu i ne treba da imamo pozoriste.. Kakvo crijevo od covjeka.. \"Ovo za nas nije nista novo, mi smo navikli\"... cccc
Živjela Nova Jugoslavija od Vardara do Triglava od Djerdapa do Jadrana,zemlja slobodne vjeroispovjesti,narodne i nacionalne opredjeljenosti... Živjeli Jugoslaveni,pobjednici u antifasistickom ratu i osnivaci nesvrstanih. Jugosloveni su ljudi kulturne i britke rijeci. Slusaju i odgovaraju. Nevrijedjaju i ostavljaju razgovor otvoren za slijedeci susret. Koji je mirovan i od svih gradjana prihvacen. Neruse dzamije, crkve i manastire. A bogami ni skole, da ne kazem bolnice, vrtice, penzionerske domove... Neminiraju sume, polja, rijeke, jezera i mora... Smrt Fašizmu sloboda narodu!!!
JEDNO DRUŠTVO KADA PROPADA ONO PROPADA U SVIM SEGMENTIMA, A NAMA BAŠ IDE OD RUKE.......
ma nije za nas pozoriste za nas su baste na ferhadiji i ispijanje kafe