Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo gdje da krenem o tebi sanjam, putevi me svi tebi vode....Sarajevo ljubavi moja.
Svaka cast autorici izlozbe👍
Pa, ova izložba u Skenderiji je otvorena već najmanje pola godine! Bila u Štrosmajerovoj i onda je prebacili dole.
@Winnetou sad hoću da napišem... Ne znam jel' deset ljudi ušlo...
Izgleda da ću biti prvi komentator. kemo je lijepo pjevao, pjesme ostaju iza njga...da li je bio omiljen i voljen kao građanin sarajeva, ne bi se reklo....U komentarima o davorovoj statui, načeli i Kemu... Da se ne lažemo, svi mi pravi Sarajlije znamo i njihove mane i njihove vrline...nemam ništa protiv, ali nije baš sve za veličanje: Davor, Mirza, Kemo...imali su više poroka od mnogih koji su isto tako zaslužili da se spomenu
@lyon57 Zato bi valjda bilo normalno i logicno da mi koji ih nismo poznavali komentarisemo njihova djela, a da rodbini i prijateljimo ostavimo privatni zivot. Nego kod nas svi sve znaju i svi sve komentarisu.
@lyon57 iz komentara se vidi da si pravi sarajlija mrzitelj kao sto bi andric rekao.