Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki uspjeh za naseg Safeta, ponosni smo na ovako uspješne ljude koji uspiju, takav i jos mnogo uspješniji je i gradonacelnik koji je tu da pruzi podrsku. Lijepe vijesti nikada nece nestati iz mode. Bravo!
@samorajevosa a ti onaj abdulahov mali sto uredno trola.
Čuješ li ti sam sebe?
Svaka cast maestro
Bravo Safete, majstore i kralju nas svih slikara ... Bravoooo !!!
Sta vam je ljudi, nista protiv Skake, al siguran sam da bi bilo podebljano u tekstu da je bilo kako potpomogao ovoj izlozbi. Covjek je samo prisustvovao kako i pise u tekstu. Ebbo vas on, ispade veca zvijezda od Zeca.
SKAKA JARANE KOLIKI SU TI PUTNI TROSKOVI I REPREZENTACIJA ?
safet zec abogami je lav
ajoooj skakinih botova sto su se uskopyzdili 😂
@Ramajanaa naporan si, kao prvo odluci se hoces li se predstavljati kao musko ili kao zensko, mjesas u komentarima, a kao drugo pozdravi partijske drugove iz SDP-a, a posebno tebi najdražeg po komentarima Denisa Becirevica i preskoci objave koje nisu za tebe!
Jest vam Skaka nabio komplekse upiš živi 😂😂😂😂
Ovakvim ljudima i ovakvim pricama teeba davati medijski prostor! Ovo su nasi ljudi, ponosni, uspješniji i talentovani. Bravo!
placenice...botu...fuuuuuj
@Ramajanaa reče plaćeni bot i osta živ 😂😂😂😂😂
Malo je ovakvih umjetnika kao Safet ali ih ima. Njima definitivno trebamo pružati posebnu paznju i podrsku, a za uzvrat imamo najbolju moguću promociju nase drzave! Jos ljepsa slika je podrska gradonacelnika koji je dosao da ovo sve proprati!
Kako ovaj gradonacelnik uspije sve ovo. Danas citam o podršci komesaru Halilovicu, pa rekonstrukciji željezničke stanice na Bistriku sad covjek u Rimu. Odakle mu ova snaga?
selmice, odakle tebi snaga da komentarises sa toliko nickova? poselami skaku kad ti bude placao za ovo sto radis.
@Ramajanaa sve kontam odustaćeš 😂😂😂😂 Skaka će ti na san izaći 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eh, i ja bih malo u Rim, ali nisam u gradskim 'strukturama'. ;-)
Safet stara Sarajevska skola i Skaka nova Sarajevska prica,zajedno cuda mogu uraditi za promociju umjestnosti iz ovih krajeva.
E moj senči...
Dobre vijesti daleko se čuju. Mi imamo mnogo uspješnih i kreativnih ljudi, nazalost nisu svi uspjeli... ali svaka cast Safetu, nadam se da ce imati jos mnogo uspjeha!
Btavo za Safeta i hvala Skaki sto pomaze umjetnicima i to vise nego bilo koje ministarstvo kulture.
Ovakva vijest ima posebnu vrijednost i značaj za nasu zemlju. Saljemo cijelim svijetu lijepu poruku i to je ono sto nam treba. Skaka opet na nivou, tu je kao pravi gradonacelnik da da podrsku ovom covjeku.
@zlatnastikla fuuuj, koliko te skaka placa da pod 50 nickove serres i hvalis ga?
@Ramajanaa Koliko tebe jado placaju da dobre vijesti prikazujes losim,nije ti lak posao,pogotavo za Skaku,tu lomite zube.
4/5 popova natežu muškiće. Pazite se dečki tamo u Rimu
@CrkvenaPedofilija u rimu nisu popovi.