Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Indira Sinanović: Žena s nikabom može sve, pa i da bude lider i da vozi autobus" Kommentar funkcija otvorena, izvolite dati svoj doprinos u nastavku.
Pa normalno da može, ako možeš sa kacigom možeš i sa nikabom. Žene koje se bore za svoju razgolićenost na izboru za miss svijeta i sl. degradiraju se i bore se da budu obična stoka koja se odmjerava kao na pijaci. Manipulacija je oštrica sa dvije strane.
Nikad nisam bio prijatelj ekstrema. Umjereno seko u svemu. Ne moraš biti gola a niti pod dekom. A budi šta poželiš, samo ne misionari. Na to sam alergičan.