Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene je sramota koliko je ovaj Haris kao domacin SFF bio ofiran i nepripremljen sa usiljenim pokusajima humora u pojedinim trenucima tako da je sve rezultiralo poplavom znoja niz njegovo celo :((((
Pardon Adnan Haskovic
Duhovit je ko krampa. :))))))))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako se zove ona crnka u crnoj dekoltiranoj haljini izrezanoj sa strana, sto je prosetala tepihom dok je parmak Kukric pricao sa onim cikicom nalik na svecenika i time zasjenila sve prisutne? Kakvi su to fotografi Klitorisa kada nisu uspjeli to zabiljeziti, jesu li oni operisani od ljepote ili sta?
To je ova: http://www.klix.ba/magazin/showbiz/jasmina-gutosic-i-ove-godine-mamila-uzdahe-na-crvenom-tepihu-sff-a/140816037 Konacno su se udostojili da postave nesto o njoj, ali tek na moju intervenciju.
A jes' ova plavusa na slici grdno obucena :/
Zvanicno se pripremit,e na bar jedno deset tema svaki dan o SFF-u. :-)
kako bilo da bilo,ovo je moj,tvoj,nas grad,nije metropola ali ga volim i netreba mi metropola,jer svasta se desava u tim vasim metropolama u kojima znate dvije ulice kako se zovu i ne dalje od toga..ZA DRZAVU SE GINE,ZA SVOJ GRAD SE BORI,AKO NISTE ZNALI VJECNA VATRA DALJE GORI?
ne treba* Ne mozes biti 100% patriota ako ne znas osnove svog jezika, ne ide brate.
Vidi voditelja Haske vazelinca....Iz "Holivuda" dodje i na noge Elmi Tataragic pade hahahahahahahahahahahahahahahaha A voditelja i vraga.....Jaci je i od Bingo Hazima hahahahahahahahahahahahaha
Cekaj ba malo ko dobi ovo srce sad ova baba ili onaj frajer maloprije 😜😝😜😝😜😝😙😝😜😝😜😝😜
kad se pura misa glavom ondak kosa bide plava
ja sam ponosan na svoj grad i ovaj festival
Stvarno ste vise dosadni sa tim festivalom.
Seljačino.
Ja seljak zivim u pet puta vecem gradu od vaseg sela sarajeva. Dovoljna je jedna vijest o tom festivalu a ne deset udarnih vijesti. A za taj SFF niko i ne zna u evropi ili svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)