Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Tita mozete mrziti ili voljeti, ali cinjenica je da smo jedino za njegovo vrijeme bili nezavisna drzava. Bar u poredjenju sa danasnjom "drzavom". Takodjer, cinjenica je da je bio jedan od najbitnijih svijetskih licnosti u svoje vrijeme.
Nitkov,diktator , nazvao je muslimane Muslimanima...zašto pravoslavce i katolike nije nazvao Pravoslavcima i Katolicima...zabranio je bio Bosanstvo i Bosanski jezik,neka je vječno proklet.
Ma Tito je bio svakakav ali da zive u istim vremenu on bi poslao ove ndheovce da bildaju po golom otoku Covketa,Zoku,Plenkovica itd it
Nema većeg mangupa sa ovih prostora, osim Tesle i Djokovića. U rat protiv sile koja je porobila Evropu ušao kao underdog pješice, sa pištoljem i nekoliko falisfikovanih pasoša predvodeći par hiljada ilegalaca, a izašao kao pobjednik, na bijelom konju kao maršal dobro naoružane armije od 800 hiljada ljudi, koja je mogla dozvoliti sebi izmedju ostalog i da obori 2 američka aviona, branećei svoj suverenitet. Jaser Arafat i Margaret Tatcher se rukovali na sahrani.
I Daily Mail ga visoko cijeni: https://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-2091670/Hitler-Stalin-The-murderous-regimes-world.html
Dok je omladina besplatno rintala na ORA,zlotvor,diktator, bravar, je ladio muda po Brijunima.
I po africi sa.crnkinjama
Ja i?!? I sam sam bio na omladinskoj radnoj akciji u zg druzenja i programi koji su me odusevili i kojih se jos uvijek u lijepom sjecanju podsjetim jel bolje omladini kao sad sjedit doma ili praviti gluposti po gradu ajte molim vas stvarno ste bahati
Nitkov,diktator , nazvao je muslimane Muslimanima...zašto pravoslavce i katolike nije nazvao Pravoslavcima i Katolicima...zabranio je bio Bosanstvo i Bosanski jezik,neka je vječno proklet.
Sta li sad radi Tito. Svadja se sa Marksom i Engelsom, prebacuje krivicu na njih. Da mu je da se vrati pa da velica onog ko ga je stvorio i ko ce mu suditi za ateizam
One and Only👑
Sve je ovo vaš drug Tito znao, što generali JNA planiraju, a dokaz tome vam je, dragi Bošnjaci - Srebrenica. Druga je stvar, što su tada muslimansko stanovništvo bilo poprilično neobrazovano i nije shvaćalo što se događa, a nažalost, i sada vidim koliko su skloni tim suludim idejama o BiH kao novoj Yugi. L.p..
Zbog toga je Hrvatskoj i BiH uveden embargo na uvoz oružja, kako bi se osigurala pobjeda tadašnje vojske JNA. Da se R. Hrvatska kojim slučajem tada nije umiješala u rat u BiH, R. Srpska bi vjerojatno bila na području cijele BiH.
Drug Tito je bio podmukli projekt engleskih masona, koji su smatrali da Srbima treba dati potpunu kontrolu nad prostorom Balkana, što su Srbi vjekovima planirali, pod krinkom jugoslavenstva krajnji cilj je bio stvaranje Velike Srbije, što se 90'tih i počelo ostvarivati.
i mrtvog ga se boje smrt fašizmu sloboda narodu
Vrhunski i jeste poruka kako nije ❤️
"Blindirani brodovi vozili te na cetiri strane, zbilja si bio dosljedan. I velikodusan, rodjace, raspolagati tudjom mukom nije mala zaj.bancija..."
Nadam se da će ulični umjetnik biti kažnjen. Zamisli kako bi se proveo neki ulični umjetnik da u Njemačkoj naslika Hitlera. Ili npf. Franka u Španiji
Djontra na kojoj ste vi travi gospodine pa vam mozak produvala
Tito otac igre, Smrt Fašizmu Sloboda Narodu. 🙋‍♂️