Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosta nam je purivatrinog sranja jos nam samo fali taj u kalesiji
Festival potreban regionu? Gdje ti Borise živiš? Idi i umij se. Ugasi će se taj tvoj festivačić prije nego je i počeo!
Podrska Borisu Balti u ostvarenju ovog projekta, mada mi se ne svidja sto opcina Tz opet krsi budzetski novac na umjetnost dok sto puta vazniji problemi ostaju nerijeseni. Ali ipak, bar neko nesto pokusava pokrenuti. U ovom gradu kad se nista ne desava svi kukaju da smo dosadna provincija, a kad neko uzme nesto da uradi onda ga ispljuvase kako nije kompetentan ili pere pare ili nesto trece. Dignite guzice pa uradite bolje ako mislite da mozete i znate bolje. Ako vam se ovo ne svidja ne tjera vas niko da idete i gledate, bujrum u kafice kako ste i navikli.
Dragi Balta, mislim da bi trebao primarno poraditi na osobnom problemu otuđenosti i apatije koji su kod tebe sve snažnije istaknuti, i da radiš na osobnom glumačkom izražaju koji je na vrlo niskim granama, jer se ne možeš pohvaliti bogatom biografijom i velikim iskustvom u glumačkom poslu. I naravno da radiš poso za koji primaš platu. Puno pozdrava, ljubitelj pozorišta.
e Borise koji si ti g.... nema kina u gradu a on bi film festival. pranje para. koliko ce trajat jednu godinu...sa zhnj kategorijom filmova.... ooo moj boze \"Dakle, Tuzlanski filmski festival nastao je kao potreba za obnavljanje osjećaja kolektiviteta i pripadnosti jednoj zajednici, mogućnosti upoznavanja i stvaranja socijalnih veza te vraćanje kvalitetnim društvenim vrijednostima.... o cemu ti dijete pricas...ono mlad profesionalac hahahha cuj ovo: \"Festival će obilovati i drugim aktivnostima,kao što su: okrugli stolovi, diskusije, debate, razgovori sa zvijezdama......hahah debate i razgovori sa ZVIJEZDAMA
A u kojem kinu? Imate li osnovne elemente za prikazivanje filma? Nije to samo projektor i udri. Znate li vi šta je uopšte festival? Nemojte samo sa onim, važno je početi i važno je da se nešto dešava. Ili uradite kako treba ili nemojte nikako