Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal ko prodat razvodnik palenja od fice treba mi hitno Keno Iceland
MA STVARNO JE OVAJ FILM GLUP GORI VATRA JEBEM JA PJERA USTA AHHAHAHAH.GLUP JE I ON A NE SAMO FILM.
pa kako vam vise ne dosadi srat o nacionalizmu?
misli da bih trebali staviti isjecak iz filma gori vatra pa bih ga vise raje posjecivali
Pa znao sam da ce doci i taj dan da BiH ponovo dobije svoj NACIONALNI IDENTITET a sa NACIJOM evo vec je pocela i sa NACIONALNIM FESTIVALIMA. Najzad BiH krece ka SLOBODI i DEMOKRACIJI. U porodicu NORMALNIH nac.drzava . Beskrajno sam sretan i ponosan sto sam BOSANAC i sto dobismo i svoj NACIONALNI festival. Znao sam da ce u prve redove upravo stati "djavoli" iz kruga filma. Hvala vam !
Te nase nove filmove nisam gledao. A za ono da ce ta bosanska nacija zaziviti, to sumnjam. Mislim da od toga nema nista, jer je i previse nacionalizma i politike u nasim zivotima.
gospodine Karicu, napustite site, uzmite malo pa citajte, pa kad malo budete pametniji, dodjite nam opet btw, Srdjanov film je mrak, ima naravno, problema, ali je u sustini film odlican sve cestitke i Pjeru, ali malo je previse neozbiljnosti u filmu od strane nekih glumaca (Sasa, npr.)
Slovenci imaju Gorenje, Hrvati Podravku, Crna Gora manja od Ifora, A Bosna ima film! BOLIVUD!
misli se na drzavu a ne na naciju
mislim da je mislio na bosansku naciju koja ce jednog dana da zazivi.
"Prvi bh. nacionalni filmski festival :program BOSNA " Molio bih autora ovog naziva da bosanskohercegovackoj javnosti OBJASNI koje NACIJE je taj filmski festival Jel bosnjacke , srpske , hrvatske ili pak BOSANSKE NACIJE! Milo mi je da se autor odlucio na ovakav naziv Festivala ali bi bilo veoma pozeljno da i objasni koji je NACIONALNI IDENTITET nosioc tog Prvof bh nacionalnog filmskog festivala. Ako se misli na BOSANSKU NACIJU bit cu beskrajno sretan da i taj NACIONALNI IDENTITET ugleda svijetlost dana. hvala!
ljeto je karina. a rezervni dijelovi je star film vec (snimljen 2002 godine), dok je kajmak novi (2003).
Nisam gledao ovaj, ali Srdjanov film Ljeto u Zlatnoj Dolini je fenomenalan.
enes, mislim da ti nisi gledao "Rezervne dijelove"...
mislim da je druga specijalna nagrada trebala ici branku djuricu djuri i Kajmaku i marmeladi a ne ovim kretenskim Rezervnim dijelovima!!!! Đuro, samo naprijed!