Intervju s Gordanom Boban
0
"Teatar je moja prva ljubav"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velika glumica i jos veci covjek.
Jel mozda volis i \"Dream Theater\" :)
da li si ti sestra os ivane boban
Jooj ona je meni super. Gledao sam je u par predstava a nekako mi je najbolje odglumila u predstavi BICE-BICE. Ovo sto glumi u L.Z.N i ne racunam kao neki podvig sve dok se glumaci ne stanu pred publikom LIVE na daske, koje zivot znace. Onda mozemo reci da li neko valj aili ne valja. Cestitke za nagradu i zelim joj jos puno, puno uspjeha u zivotu i radu.
Ova ce poceti iskakati i iz konzerve. Sve je to fino i krasno ali brate dosta je i nje!
Cestitam na nagradi!U prvoj sezoni serije nije mi dopalo kako je igrala lik Ivane,imala sam dojam da se nije dovoljno \"unijela\" u sam lik.U drugoj sezoni mi se puno vise dopala,kao da je \"zivnula\" i opustila se i sve je bilo mnogo prirodnije. :)
Meni se ne sviđa kako Gordana glumi. Pogledajte u LZN koliko bespotrebno mlati rukama (kao saobraćajac na rskrsnici) šta god da govori, izgleda veoma neprirodno. Takva je i u pozorištu. Svejedno, želim joj svako dobro i čestitam na nagradi!
Želim i ja da joj od srca čestitam i da joj kažem da je zaslužila tu nagradu.Neka ostane takva i neka je živa i zdrava još 100god.to joj želi njena obožavateljka.
meni gordana nikada nije bila draga kao lik, ali je kao glumica sjajna i zaslužila je tu nagradu!!! BRAVO
Gordana je predobra glumica...svaka cast!!!
Gordana je glumica koju izuzetno cijenim, čak i kada glumi u serijama koje nisu njen nivo...jer, živjeti se mora, a teatar je \"skup sport\", od njega se ne živi u materijalnom smislu ali glumci se \"hrane\" u teatru u kulturnom smislu i kroz nadahnuće koje tamo dobijaju... Bravo Gordana!