Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niti prastam niti zaboravljam ! Genocidasima srbima zelim od srca istu mjeru i nafaku ko sto su oni radili 4 godine !
Ne ponovilo se !
sta je rec dvije puske na 10 ljudi , tako je to bilo , hocete hrabrost i taktiku ? vozuca !!! malo to proucite hrvatici i srpcici . da nesto naucite o taktici i razbijanju krstaskih P.I.C.A.K.A ! sreca vasa pa se danas ratuje balistikom a ne ostricama, ne bi vas bilo na licu zemlje ;)
jel se neko sjeca one slike majke koja place i drzi lobanju svog sina koga su ubili Oricevi koljaci?
lele srba na portalu......usmrdi se i ovaj portal
@eu,ne razumijem zasto,srbi docekali turke sa svim svojim crkvama,manastirima,jezikom,nacijom,kulturom itd....okupator otisao a ostavio nam tebe i tvoje po-turice sto se n a g u z i s e za saku pilava furdo hihihihihhi,nego je li tvoje prezime srpsko,hrvatsko ili tursko?? hihihihih
PSIHIJATAR , TO JE ZANIMANJE BUDUCNOSTI ( a pogotovo sadasnjosti) U BOSNI I HERCEGOVINI. ZATO DRAGA OMLADINO ZAJEBITE TEHNICKE STUDIJE ILI PRAVA, EKONOMIJE ,UCITE ZA PSIHIJATRA I UVJEK CE TE IMATI ( i previse) POSLA U NASOJ DRAGJ DOMOVINI.
EU poturice promjeniše vjeru; a pravi Srbi ostadoše SRBI!!!
@bosanceros NIKO POSEBNO NE \"HVALI\" TURSKOG OKUPATORA. ALI AKO HOĆEMO PRAVO VI KOJI SEBE NAZIVATE \"SRBI\" IMATE NAJVIŠE RAZLOGA DA IH HVALITE, JER IMATE PUNO KRVI ODNOSNO DNK POMENUTOG OKUPATORA. DA VIDIMO KO OD KOGA POTIČE!?
logicnije je da ce nestati 24% nego 49% zar ne,logika u ciframa a i u realnosti hihihihih
Opširnije koga interesuje neka posjeti http://www.nspm.rs/sudbina-dejtonske-bih-i-republika-srpska/da-li-je-federacija-bih-genocidna-tvorevina-q.html, jer nezna se šta donosi jutro, ovaj mrak će nestati, kad tad.
zasto bosnjaci toliko uvelicavaju i hvale turskog okupatora ako su nastali od bogumila hihihihihihihihihih
@Q I KAKO BI NIKOLA SIMIĆ KAZAO U \"TESNOJ KOŽI\": IDI BRE U LUDNICU!
Ja smrdim
@Q I KAKO BI NIKOLA SIMIĆ KAZAO U \"TESNOJ KOŽI\": IDI BRE U LUDNICU!
Чак и ако прихватимо пропаганду о Републици Српској, као „геноцидној творевини“, са обзиром да је РС део БиХ, то онда по дефиницији чини и БиХ „геноцидном творевенином“. Не треба заборавити да су стављањем потписа на Дејтонски споразум, западни политичари, бошњачка и хрватска страна признали ту исту „геноцидну творевину“
@Q O čemu ti to? Niko ne negira da je Bosanska srednjovjekovna država poslala pomoć na Kosovo. I sama je pala pod udar Otomanske imperije 1463. Ali to je dokaz njene viševjekovne državnosti. Naravno da su u Kraljevini Bosni tada živjeli hrišćani Bogumili, heretici i za katoloke i za pravoslavni istok. To su preci većine nas u Bosni samo što su to neki zaboravili i vjeru i naciju pomješali, pa misle da su npr. Srbi zbog pravoslavne vjere. ALI OKRENIMO SE RADU, REDU I BOLJEM ŽIVOTU ZA SVE, ILI NAM SPASA NEMA