Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smitov film treba da bude samo njegovo subjektivno vidjenje desavanja na ovom podrucju ispricano, naravno, prema svjedocenjima jedne strane... Za sve postoji dvoje, pa tako i za film... On se kao, navodno, boji reakcija Beograda i Banjaluke! Kakva patetika!
@Marine , svaka cast mnogo srece Hravtima kao sto si ti. o mrkim i tamnoputim vlasadima sve najgore. toliko
marine,iskomleksirana ustašo iz neke selendre,sagneš se nama srbima i blajvaj nam ga ako ti dozvolimo...kakvi komlpeksi i frustracije,obsednuti ste srbima i da nas nema ne biste imali jadnici o čemu da mislite
Marine, ni sama ne bih bolje napisala...rodjena sam u Puli i bezbroj puta bila u Medulinu pa i tebi veliki pozdrav!
a mikajlo akutni napad kompleksa pa ti slabo doslo. samo se vi tjesite svojim lazima. ocigledno naj uspijesnija terapija kod srba sto je potvrdio i sam dobrica cosic \'\'laganje je najbolja vrlina srpskog naroda. mi mlažemo da bi varali sami sebe, .......\"
Postavio bih jedno pitanje: ZAŠTO ĆE GOSPON REDATELJA BITI \"STRAH\" REAGIRANJA IZ BANJE LUKE ILI BEOGRADA?! I postavio bih drugo pitanje: POSEBICE, ZAŠTO BEOGRAD, I KAKVE VEZE IMA BEOGRAD SA BOSNOM?! Mi u Republici Hrvatskoj smo se riješili gamadi. Kad kažem GAMAD, mislim na onaj dio srpskog i pravoslavnog puka koji su u svojoj majci Republici Hrvatskoj vidjeli maćehu, jer nisu imali vlastitu pamet, nego su slušali upute glupaka iz Beograda, pa su potom OLUJNO i pod BLJESKOM savladani, i to načinom koji oni jedino razumiju - SILOM! Srbi su u Bosni KONSTITUTIVAN NAROD, što će reći da imaju jednaka prava kao i preostala 2 naroda, i ako budu slijedili i slušali upute glupaka iz Beograda, završiće karijeru onako kako im i dolikuje - NA TRAKTORU! Lijep pozdrav iz sunčanog Medulina (kod Pule).
Dobili ste \'\'Oskara\'\', \'\'Medjeda\'\' i jos par tricarija od Zapada,kao \'\'sadaku\'\'. Ali dobili ste i po shupku, ko nikad.
moras ti reci da je tarik porijeklom iz bih mamu ti kao sto su i svi hrvatski sportisti iz bih ivanisevic balic prosinecki suker janica ivica.....
Beograd i B Luka su ga popusili,samo to jos nisu skontali.
Ne mogu da vjerujem da ste toliko ne pismeni, imate toliko gresaka u tekstovima da je to u rango prvacica.
vidi ovi kompleksasa sto se dive potocarima i klanju dojencadi i tjeranju njihovi majki da piju krv svoje djece so su se uzdigli ponovo. pa znaju li oni da nema vise \"jna\". tu ideju da ce mir zavladati bosnom kad srba nebude zapadno od drine su srbi sami stvorili srebrenicom. a dokaz su dali u hrvatskoj. srbadijo potomci osmanskih vojnika i prava prve bracne noci idite lijecite svoje komplekse po tim banjama a ne na bosansklim stranicama.
Za lijecenje bal.ijskih zivaca je najbolja banja na Manjaci ili u Omarskoj. Izlecenje 100%, a vrlo brzo. Terapija kratka,traje samo jednu sekundu i sastoji se od jednog laganog udarca drvenim maljem po lojavoj tikvi
@huhu hoces me ti otjerati preko drine? ne trebas, idem sam bar jednom mjesecno u Beograd da posjetim rodbinu. ako me ipak budes htio otjerati slobodno dodji, sacekacu te, moja adresa ti je Trg Republike Srpske 1, 78000 Banjaluka, Republika Srpska moj ti je savjet da svoje izgubljene zivce u ratu lijecis negdje u banji, predlazem banju u Slatini pokraj Banjaluke, uslovi su idealni u sluga jos bolja a hrana vrh!
huhu Pa htjeli ste vi to i 92. i pokusali ste ali eto..ne dade pe.der alah pa zavrsiste u Potocarima
Evo i haj ti sad zivi s divljacima kao sto su ova dvojica iznad- treba to rascerat preko drine pa nek se tamo kurchi.