Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.mart najviše slave oni čija je egzistencija povezana sa budžetom.
Dan neizvjesnosti za sve gradjane!!!! I tako svake godine.
Dan neizvjesnosti!!!
schweis budas
schule schule biste
Za mene je to Svecani Dan Ima Bosne a Boga mi i Hercegovine
Treba im ye6at ma*me, tim mladim glumcima sto ih nisu naucile sta je 1 mart.
Predstavljao nekome nešto ili ništa ostaje činjenica, istina i temelj da je to dan nezavisnosti BiH jer je to tako i sve što mogu reći Sretan vam dan nezavisnosti BiH. Ko ne voli BiH to je njegov problem a nikako nas koji je volimo.
Pitajte samo nas Bošnjake za mišljenje i dobićete romatnične odgovore.
Pa povod za praznik ne zna niko.
Bez jednog predsjednika ili čovjeka slicnom Titu kojeg bi podrzavale znacajne mase svih naroda ovaj praznik nece biti postovan kod svih naroda, problem je trenutno u dejtonu nametnut od stranaca to svi znamo ali i boljr jer. mir je kupljen barem na taj nacin.
Mladje kolege su okrenute ka zapadu i zapadnjackoj propagandi i zato im apsolutno nista ne znaci ovaj dan ni bilo koji dan vezan za nasu domovinu. Poz
Ako Drzavna inspekcija ne izadje danas i kazni sve privatnike koji rade u oba entiteta to je DOKAZ da se BiH sastoji od 2 DRZAVE ! i djeca u rs i radnici moraju znati kad je dan drzavnosti njihove zemlje a ne srbije i Hrvatske 🇧🇦🇧🇦🇧🇦 vidjet cemo sta ce se desit sljedeci dan drzavnostu 2020
svejedno za oba praznika treba da se obiljezava u oba entiteta i u svakom gradu
Većina mladih bh muslimana ne znaju da se današnji praznik obiljezava zahvaljujući bh Hrvatima...