Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danisov film je van konkurencije. Može dobiti nagradu publike. Za tu nagradu su svi filmovi u konkurenciji.
e nwmogu ovi guznocrijevaši bez SRBA...hahahahhahahahahhaha
Zna li neko od vas gdje se moze pogledati ovaj dok. Mila trazi Senidu? Ima li na internetu?
Najjača je bila faca J Durakovića kada je vidio da je izvisio.A ovaj Rumun \"predsjednik žirija\" se pokakio na sve bosanske glumce i filmove i ne dade domaćinu(Tanoviću i ostalima) ni utješnu nagradu, već se dogovorio sa srbima da podijele nagradu pola-pola i naprave Purivatru i ostale učesnike kretenima.Hahahahahahahahahahahah!
Ko od sada ili bilo kada, bilo sta u BiHdodijeli srbijancima, neka mu Allah podari onako kako on zasluzuje. AMIN! napokon kraj i ovom festivalu.......
Srbijanski film pobedio:))) To smo mi odlucili da ih utjesimo posle toliko poraza, sta ce jadni ni sami nisu svjesni kojom brzinom propadaju, pa da ih malo \"pocastimo\":)))
U pravu si, ali ovde nema teme koja se ne zavrsi na Turcima i kmetovima. Toliko se volimo i uvazavamo. Bosna puca od ljubavi.
ZALOSNO JE STO SMO SVI MI TURCI :D UKLJUCIJUCI I AKADEMIKA :D 500 GODINA NIJE SHALA, 500 GODINA KARINDZANJA NIJE MALO :) A OVI SRBI SU VECE POTURICE I TURCI OD NAS SAMIH :D JOS SU PRIJE TURAKA BILI ROBOVI :( SERBIA=SERVIA :D AHHAHAHAHAHAHAHH. ODACU VAM TAJNU - PRADJED VAM JE TURCIN :D
emina je prelijepa , lijepo ih je sve vidjeti na red cilimu, heheheheh GANIC = HEROJ, ZIVJELA BIH!!!!!
izvozimo srca okolini
Ne prdi, baliyetino!
Čudnih li ljudi. nije problem što je film srpski, no što je odron.I ovdje bi valjda trebalo diskutovati o filmu a ne o turcima i kmetovima.
Samo da spomenem usput svu blizu i dalju famEliju autoru kao i cijeloj administraciji ovog portala.
Fir.auni srbijanski , trebalo ih je izudarat ma.micu im vla.sku ....
@AKADEMIK STA JE TURCINE, JAVLJAS SE PONOVO SA SVOJIM BOLESNIM UMOM. HAJDE MOLIM TE DAM MI UZORAK DNA DA URADIM ANALIZU JER MI TREBA SA MOJ ISTRAZIVACKI RAD. DAJ DA TE BAREM ISKORISTIM ZA NESTO PAMETNO, RADIMO NA TOME DA TIPOVE POPUT TEBE IZLIJECIMO OD TURSKIH GENA KOJI TI STVARAJU POMETNJU I KVARE RAZUM. ZELIS LI DA UCESTVUJES U OVOM PROJEKTU O SRBIMA KAO STO SI TI? KMET