Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne serite na covjeka bez veze
@danko.marin kako bez veze ? Nedajte mu vise u Sa
Covjek se ne poklanja publici.Koja legenda majke mi.E to je dostojanstvo...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Moje ponašanje me spašava simpatija odredjenih ljudi!" ... Lane je genije, poklopi se Mustaficu budzetski isprdku
Daj na me laprdajte
Vlah jest,Ali je covjek U pravu,Samo se Allahu klanja
Čovjek se ne naklanja publici godinama, naši ga pozovu i misle da će samo zbog njih da to promijeni. Kad ono, ništa od tog grandioznog plana. Malo smo se "zajebunili", zar ne?
Goveno
Vala i kod nas svako moze doci i palamuditi, svakakvom jadu dajemo prostora,a o ne postivanju da ne pricam. Kako rece Dino, nigdje u svijetu nisam vidio slicnu situaciju, veci glumci su se poklanjali publici, jednostavno, majmuna u cirkusu nauce da se pokloni.
Ovaj Gutovic pravi vehabija 😂
što bi se poklanjao buržoaziji, ima pravo
Ko vas j* , sto ste ga zvali.
Pa eto pozovite ga opet da vas popiša!
Mozda ga priceralo?
https://youtu.be/krsmEhDmuLQ
Covjek umjetnik. Ovi bosanci stvarno nemaju veze o demokratiji. Otkad postoji sistem i pravila u umjetnosti haha
to je isto da izvrsis uslugu, naplatis posteno svoj rad i trud od korisnika usluge i onda mu se poklanjas da te gleda s visine. tako i on odradio predstavu i zdravo.
Nisam obožavalac Laneta Gutovića. Ne smatram ga glumačkim genijem, ali sam bio na jednoj predstavi u Beogradu, jer sam poslovno vezan za pozorište i čovjek je to stvarno pretvorio u praksu. Zašto? Ne znam, nije mi padalo na pamet da pitam. Oni, koji govore da je trebalo Neleta Krajlića zvati , kad može ovaj - Nele je daleko manji nacionalista od Dine Merlina. Sigurno. Znam ih obojicu. I Dini ne smeta da redovno uzima pare u Beogradu.
@Partyisover dino karafino 😉