Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama je sve naše najgore. Grad oživi jedino za ovih 7 dana, inače bude jedna obična rupa puna nargilhana i par finih restorana. Raja uživajte 👨‍🎨
@adminmanager Bio, vidio. Horor. Ali ne brinem se, uskoro će ih naseliti kolonije robota koji jedu eksere 🤖🦾
@fariskovski…kako za koga…za vrijeme Ramazana jos vise zivi.
I cim prodje sff dolazi nam corona festival
Najbolje sto BiH ima kao trademark sto se tice kulture, ima naravno mana, ali i vrlina, uglavnom vise prednosti i ipak trebamo biti sretni sto ovo postoji u nasem gradu, sretno organizatoru i lijep provod svima!
2dis, DamirEfendc i ja cemo veceras setati gradom i podijelicemo 100 gradjana po 200 KM! Budite na Bascarsiji u setnji posle 20 sati! Uzivajte na festivalu!
Lazes klixe da je ovaj festival najpozitivnija prica u BiH. Ovaj festival zdere narodne pare za provod Fortine elite koja ce sutra opet da koristi svaku priliku da blati, pljuje, psuje i omalovazava drzavu BiH.
Dani bluda i nemorala
Kad vidim ovu prevaru Jasmilu sve mi se zgadi, FUUJ
Mladi Eisenberg ima 39 godina.
Ucinilo mi se od ovoga Dritan Abazovic.
Dobra prilika za fake celebe i besposlicare da prosetaju crvenim tepihom iako niko ne zna ko su.
Mnoge Sarajke koriste priliku da im ugodno bude sa dijasporcima. Renta Car 100 eura.
Na slici vidim dve polu zvjezde...ovo ostalo...
Respect za organizatore, jer ovo je dokaz da kad hocemo, mozemo stvoriti nesto kvalitetno, svijetu prepoznatljivo i lijepo. Mnogi zlonamjerni kazu da je Sarajevo postalo jednonacionalni grad i da su svi drugi stigmatizirani, ali evo Jovan direktor. Zar samo ova cinjenica ne demantuje navedeno. Bilo bi lijepo i kada bi neki npr. Mirsad mogao biti direktor u Mostaru ili Banja luci na primjer.
Jesse Eisenberg isti Dritan Abazović
dobra je ovo prica za turiste i treba to podrzat al realno gledano ovako izmedju nas kad pricamo nije ovo nesto posebno, zvijezde su uglavnom srednja zalost, skoro pa sve sa ovih prostora
Mads nije samo filmska vec i multimedijalna figura. Mnogi uopste ne znaju da je vec 2018-2019te godine suradjivao sa Kojimom (Hideo)i radio na jednom od majstorskom djela igara Death Stranding. Tu je prikazan kao glavni negativac
Hoće li Deen dolaziti sa svojim garonjom što mu oči one bolesne izbija sa oklagijom?