Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro dosla , legendo evropskog glumista !😊❤️🇧🇦
@Mis...reci teti u toj ustanovi za osobe sa posebnim potrebama da ti pusti njene filmove.
De nam bez surfanja navedi bar jednu njenu ulogu 😁😁😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
140 filmova iza nje.. Zlatni Globus, nominacija za oskara za glavnu ulogu.. i dodje primitivac kaze "trecerazredna glumica" jer eto on zna ko su glumci njemu je Rocky Balboa vrh a Rambo odmah iza..
ja dobrijeh milfaca
Nikad cuo. Jedva 5.
Ako već imate Google, ko što imate, nemojte se provaljivati komentarima, pogledajte tamo ko je Isabelle...komentari su u najmanju ruku neukusni
@lyon57 kako nam za gomilu drugih "slavnih" glumaca ne treba google???
Isabelle: "Došla sam u Sarajevo najviše zbog ćevapa i dobre hrane da nabacim koje kilo jer sam puno smršala".
Haha al se expresno ukidaju komentari... Radi metla gore nego 1948
Sklonite ovu zenu da ne vidi nastavnika fiskulture i zenu mu sa turbanom,moracemo joj stravu saliti.Mislice od konakovica da su dvije velike zunzare,plavozelene,sjajne,one govnare.
nikad čuo
Slavna bas, haha!!! Od Freemana do ovih trece razredni, sta ocekavt poslije mace sekrecije!
@potencijal ti i javno iznosis koliko si glup, pa bolje suti ako vec ne znas ili evo ukucaj njeno ime na Wikipedia-i i procitaj sta je postigla u zivotu. A i ne cudi me na kraju krajeva, vjerovatno ti je Vin Diesel vrhunac kinematografije
Naime osoba sa nickom "potencijal" zvuči kao iskompleksirani vlah..Krivo je vlasima što u Beograd dolaze samo oni koji žele da hebu vlaške curice za par eura, a i cuke za par desetina eura, jer je opče poznato da u srbiji postoje bordeli za životinje. Vlahadija navikla da njima dolaze samo radi seks turizma pa se čude kako može i turizam bez toga..
Adela volim teeeeeeee
Šta znaju Jugoballije, spavači na klupama, ko je Isabelle Huppert. De ti njima Batu Živojinovića i sliku komunističkog krvoloka i diktatora Josipa Broza. Bosniaque Sarajevo mon amour❤
🔝❤
Jedan je Tito!
Ne bi da uvirjedim ljude ali nemojte ni vi da se razbacijete...pa gledam ja tv par decenija i znam ko je poznat i gdje..
Idiote, pauvre conne qui joue le jeu des nationalistes serbes!Va t''en de Bosnie-Herzégovine!OUST§