Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fali vam glavna BUDALCINA - SHABAN OLI TI MINISTAR \"KULTURE\" I ONDA IMATE PUNU LUDARU B U D A L A i onda bi svaki narod imao SVOJU KUCNU B U D A L U, MASALAH .
ma koga više briga i za audiciju i za sve ... do juče su se \'\'stari jarani\'\' međusobno pljuvali po novinama, sad se opet ližu. stari ohrndani ljigavci.
U svakom slučaju nije loše da su se momci opet okupili da se i oni a i mi podsetimo na to kako su nas nasmijavali u ono srećno i bezbrižno vreme. Sada je ipak sve drugačije.
sramota da na zvaničnoj stranici ASU nema teksta o obljetnici akdemije. A islike studenata su već zastarjele . Apsolventi i IV godina već davno otišli......
a gdje im je Čutuk sto 4 sata čami čekajući, on mi je najjači
Predpostavljem da je ovo testiranje pa ako se pokaze interesovanje ministar oblaci tangice i brzinom svjetlosti odlazi sa kalpom u beograd... kod brene i kompanije je vec pripremio teren...
Igra je genijalna Zaigrajte i prikljucite se, pomozite eBiH da postane najjaca sila u virtualnom svijetu! http://www.erepublik.com /en/referrer/dzejs (pratite uputstva u puruci koju dobijete od Ureda Dobrodošlice i slobodno se meni javite za pomoć)
upravo gledam naocare ovog glumca, ja imam orginalne, koje su koristene bash na ovoj prestavi prije 20.tak godina...
ta audicija je rinaka, cim je to smijesno nasim materama to je nista. valjo je djuro u onom prvom dijelu i ostalo je fakat za djecu. jeste mame mi. sad ce tamo ici tipa emine ganic i ismijat se satro, to je fakat dokaz kako je to nista.
sve pare od karata idu za djecu sa downovim sindromom...
za \"samo\" 20KM....pravi lijek za ova grozna vremena!!
a zadnja slika \"ono za ono\" =))
sta mislite hoce li se naci neko da \"krisom\" snimi ovo pa da pogledamo i mi.A mogli su i dvd snimiti pa prodavat i novac da ide u humanitarne svrhe :)
http://www.erepublik.com/de/referrer/Admir+M
kjajevic majko je najjci lik :D