Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas su me potresle
Ja mislim da bi svaki Bosnjo trebao po jednog somalijca u kucu ili u stan da ubaci! Jer braca su braca, prigrlite ih ko svoje ha, ha niste vi daleko od somalijaca ;-))
zivio klix - svaka cas za rebranding! vec sad se lagano uvlaci u usi ovo klix, svaka cast na promjeni vjerni citalac
a ti ono bijel pa te kuri bolac a da bi se bolje asimiliro mrziš crne izbjeglice koji si ti jad cc
@ en ja sam ih u Londonu sreo masu, divni ljudi, a ti si vnogo i jad, hrk pljuc ti u stau paradna
@en Nek odlaze, svak je isti, samo sto neki ljudi u to ne vjeruju, poput velikosrba (vlaha). Zato se cijeli svijet bori da unisti velikosrpski plan pri temelju.
Da znate kakve su te izbjeglice iz Somalije nebi ni članak pročitali,nedo bog samo da imamo para pa da kod nas dolaze ko što dolaze u Skandinaviju,nedo bog....
Zadnji put kad smo komentarisali o izbjeglicama na ovome njesra-x.com, svaki boziji komentator mrzi izbjeglice. Samo da pitam usput jeli se sta promjenilo u BORATistanu zvani bivsa jugoprdija?