Zvanično od ovog ljeta
0
Saradnja Exita i Sarajevo Film Festivala
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje bi bilo da se glavni grad vise povezuje sa ostalim gradovima u BiH, i da pravimo nesto autenticno, nase, a ne samo relacija Sarajevo_Beograd, u ovom slucaju Novi Sad ako se ne varam. Ovo sve vodi u pogresnom pravcu, i sam ovaj festival mi je u sadasnjoj situaciji nepotreban. Svi bi samo zabavu, hocemoli ista ozbiljno uraditi, sredjivati ovu drzavu vec jednom??
nije sve muzika, guglaj frajeru, informisi se.
a vidimo i taj party u reziji exita. cuj party prav i zato im je trebao exit. Mogli su nesta i pametnije, ali vidjecemo da ne prejudiciramo :::
pametno, kad nece politicari ko ih je.be hoce normala ljudi da se druzr i saradjuju, RESPECT
svaka cast,pametan potez! puno srece u daljem i zajednickom radu, da nam i exit i sff budu na jos vecem nivou.
zar exit nije muzicki festival???
mojne me furat :D
ISLAMOFOBIIIIII !!!!!!
bravo.
pametno