Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osim ako nije hrvatska i srpska... pustte vodu volim vas xD
Tako isto i sex sa udatim zenama nije nuzno znak da ona vara muza, a ti da si svaler. Poyy
Bosanac (i Hercegovac) - osoba rodjena u BiH i/ili odrasla u BiH, iz (barem djelimicno) bosanske porodice, bilo koje religije (ili bez nje). Bosanska nacionalna svijest postoji kod 0,nesto stanovnika. Dokle god se bude potenciralo "vase i nase" i "3 tora", nece biti bosanstva.
Nacionalizam podrazumjeva da za vrijeme svoga bitisanja daš doprinos naciji kojoj po rodjenju pripadaš. Nacionalizam nije primitivizam, šovinizam i busanje neuke stoke po raznim tribinama i stadionima., nego je on higijena življenja, glad za znanjem i kritički pogled na svaku instituciju kojoj si povjerio svoj suverenitet. Danas ''nacionalista'' se busa u prsa, urla i pokazuje mišiće a već sutra će rado dilati drogu djeci nacije kojoj pripada.
@rade_s *patriotizam.
Nije ni ubistvo nužno znak agresivnosti.
Ja bih od sveg srca preporucii svim vlasnicima firmi, da ako vlada FBiH uvede oporezivanje dividendi od 10%, da svoje poslovanje izmjeste u RS ili izvan BiH, jer u tom slucaju porez na firme u BiH bi bio blizu 30%, sto je apsurdno i dvostruko oporezivanje ,cime vlada FBIH u tehnickom mandatu pokazuje svoju bahatost. Jos jednom, apelujem na sve firme da se izmjeste van FBiH u RS ili izvan BiH skroz ako se uvedr oporezivanje dividendi u bilo kom obliku!
nije nuzno ali uglavnoj jest, nacionalnost je nešto što sasvim slučajno dobiješ prilikom rođenja, zavisi gdje se zadesiš
Kakva nacionalna svijet i nacionalizam, sotonske podvale. Ljudi se dijele na vjernike i nevjernike, dobre i lose, nema trece.. nacionalizam je tu da pravi dublje podjele..
Prozbori koju protiv SDA i Izetbegovića. Još jedna zloupotrebljena instucija u funkciji megafona lopovske SDA.