Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog čega ja nemam pravo da se preselim u Nizozemsku a ona ima? Ovaj svijet je feminin.
Zato sto je dobra u svom poslu i zele da je imaju na Royal Dutch Ballet. I ti zavrsi neku dobru studiju i imas sansu doci u Nizozemsku. Punoo otvorenih job listings u IT sektoru naprimjer.
Valjda se stidi svoje Drzave a ne svoje Zemlje. Polupismenost najnovije generacije novinara je zadivljujuca.
Citaj sa razumijevanjem prije nego se proglasis svemogucim jezicnim nestrucnjakom, da ne kazem nekulturnim idiotom.
prima balerina :D
Kada su balerine u pitanju, uvijek je mnogo važnije koliko može dići nogu...
pošteno i iskreno a ne kao Dodik stidi se a bogatstvu i pljački prvi
Citsv svijet osudzuje ratove samo ulizice ga podrzavaju.
I ratni profiteri!
Ma nije ni postenim rusima lahko... nikad ovolike osude niti jedan narod nije imao... valjda vrijeme interneta... Ali relano za svaku osudu je !
Za osudu jeste, svakako. Ali, licemjerje kojim Zapad osuđuje kompletan narod dok u isto vrijeme ignorise američka orgijanja. Gadan vakat dolazi