Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se nije zaratilo, nebi isli jedni drugima da vide vjerske objekte. Bratstvo i jedinstvo je dobra stvar bila. Ćuj isli iz Foće da vide vjerske objekte u USTIKOLINU, a Foća ih više ima nego Ustikolina.
Klixovci na aparatima...
ESMIR HALILOVIĆ-ZENICA SVAKA ČAST ZA IZLOŽBU. Kada bi se na isti način i istom količinom energije angažovali na pravednijem, poštenijem, i humanijem životu i društvu u Federaciji trebalo bi vam zaista pružiti ruku. Izložbe su potrebne i pozdravljam ali ako ne ista ono još veća potreba je za normaliziranjem života u ovoj zemlji, za pravedniji i pošteniji odnos prema običnom i ubogom čovjeku. Miilion posto sam sigurna da je ,,vjerskom čovjeku, Allahovom poslaniku,, ovo bitno.
Svaka cast omladino, pokazite i dokazite da ste pametniji od generacija pre vase.
Braaavo:))))
najsmješnije je što smo još na tom nivou gdje se fura ova priča... al to je zato što vjera nije odvojena od države
"Različitost vjerovanja je bogatstvo koje može dovesti do trajnog mira" Teško da povjerujem u ovu izjavu, pošto bi to bilo nešto sasvim novo. Dosad je različitost vjerovanja upravo uzrok mnogim patnjama širom svijeta. Kritičan um prema svemu pa i prema sebi i svom pogledu na svijet je jedino što nas odvaja od niskih nagona i potreba. Tek kad budete osjećali isto kad uđete u bilo koji hram za moljenje nekom višem biću, tek tada ste se dostojni nazvati se objektivnim i pravednim.
Hehehhee, pa najviše ratova u svijetu se vodilo zbog te različitosti, pa i ovaj posljednji ciklus ratova u Jugoslaviji, pa danas svi ovi ratovi u cijelom svijetu.Hehehheee...
Pokušalo se u Jugoslaviji sa jednom vjerom komunizmom, da se prevladaju te različitosti, ali nije išlo, različitosti opet zaratile.
@zec.zecevic.35 mislim da su se ratovi ipak vodili oko moci........a vjera je samo bila izgovor
PRIKAŽI ODGOVORE (1)