Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja idalje zalivam krastavce u basti ! Samo da se zna da ovdje neko nesto i radi ! A s Mickeyom cu izaci pa sta bude vidicemo... Cujem da i on ima bastu i da gaji buraniju, pa mozemo razmijeniti iskustva...
@Dzenana How could you do that to me? Youn know that Halid is mu good friend! And after this... But tonight I\'ll have date with Hanka Paldum !
Dzenana, I forgot to tell you that I would love to fuck you and your nana at the same time. Dzenana and her nana, sounds like lot of funa.
@Mickey Sorry mu friend...
@Mickey Oh zguzvani I love you to ! But I also must to tell you something... Last night I was with Halid Beslic !
@Dzenana Hey baby... I was drunk as skunk! You know that I love you and your nana Munevera and her pita krompirusha!
Mickey sta ja ovo cujem? Jesi ti nesto imao sa ovom metlom Katie? Sram te bilo da mi to uradis sad pred Ramazan da me prevaris! A mislila sam da te vodim kod moje nane Munevere u Donji Vakuf, ali sad necu ! Pravices ti mene od gline !
dze ste goebelsovci sa sa-x-a, neumorni ste ali i ja sam: jos jedan u nizu losih filmova sff-a.
I had looooong night with Micke Rourke and now I\'m sleepy ! Oh Mickey my love! Mickey has nice cevap...