Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se sjećam da je zvono bilo mjesto mjesto ljubitelja vrhunske muzike, dobre raje koji su stvarno iskoristili vrjeme.Tu su Mirza Krupalija I Samek Znali odabrati repertoar za tu noć .More dragih ljudi na jednom mjestu. Umjetnost je mislim došla nakon privatizacije.
Daleke \'79-te nije bilo nikakve \"kafe-galerije Zvono\", a pogotovo ne tamo gdje je sad ... bio je sugavi, predivni bircuz u, cini mi se da se zvala Djenetica Cikme (tamo gdje su se prodavale mjesecne za GRAS a odma\' pored kupovale polovne knjige za skolu ... ono, isfoliras staru za pare za nove udzbenike, pa kupis proslogodisnje, kusur strovalis u gemiste) gdje je cika Mustafa pravio najbolju \"prirodnu\" limunadu (ono, ostaj\'o je n\'akav mulj po casi kad ti je treba popije, ti si svakako puc\'o gemist) i pust\'o JAZZ na Tosca 10 gramofonu ... godinama kasnije su se privalili \"umjetnici\" ... neki su slikali (i cak izlozili) i kolace iz tatine Jadranke, da ne pominjem bas imena sad ... toliko o Zvonu moje mladost