Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama zar nije dosta vise sa tim istorijama osmanskog carstva, kao da druge istorije nema. Zar nije jasno da su osmanlije bili okupatori nase zemlje, a ne spasioci.
Milione su poklali sirom balkana!!!!
ama nisu ne siri dezinformacije..
a viđi zelenijeh ćitaaapaaaaa blagoš bošnjama
posto je
...naučni rad vazdan valja cijenit. samo se plašim da će ovo izdanje služit kao "metarski" dokaz bivanja "pravim bošnjakom", analogno kako snekada sabrana djela druga marxa služila kao "dvometarsk" dokaz bivanja "pravim komunistom", u najnovijem šipad regalu "od zida do zida, od poda do plafona".
@commiemarshal ispade da su komunisti bili podjednako nepismeni ko danasnji nacionalisti. Kao cijela jugoslavija izgradila sa nepismenim i neobrazovanim komunistima koji su brze gradili ceste, fabrike i zgrade nego sto danasni pismeni zapadnjaci mogu napisati tendersku dokumentaciju za jedan seoski put.
@liberalism ...ismijavam naše prevrtanerstvo. a sjećam se ovakvih tomova, u luksuznom izdanju, u kućama svojih drugara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naravno, historija opet pocinje od turaka, nigdje ni u jednoj knjizi tvrtka, katarine, stjepana i ostalih "djikana i latina" na mapi. aferim
@Richard Srca Lavljeg to je naša istorija, da su se latini i cirilasi pitali bosne nebi bilo, izdajice grude svoje
@samir.saric.56 zaboravljas da su ti koje ti nazivas latini i cirilasi, dakle krscani, bili autohtono stanovnistvo do dolaska ovih palikuca i hajduka, a mi se toga svim silama odricemo, uvlacimo se u guzicu nekome ko nas je skoro pola milenijuma tretirao kao zadnju zabit i najperiferniju provinciju..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)