Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota je sta pise \"Fuada\".Sramota je da se i ANUBiH sjetila da ga primi u svoje redove prosle godine. A toliko je dao i pruzao Sarajevu. Sjetite se da je uvijek sa ponosom govorio da je sarajlija. A njegov rad sa simfoniskim orkestrom, orkestrom RTSA, pronosio je slavu naseg grada. Hvala ti Oskare, neces biti zaboravljen!
Čuj, nek mu je laka zemlja bosanska? Pa jest bio star, ali nije lud. Nigdje u biografiji ni B o Bosni: Prag, Beograd, Zagreb, Ljubljana. Kulturan čovjek ide među kulturan svijet. Ima ovdje Emir, kapelnik limene glazbe do rata, a sada, kada je kupio frak i pustio bradicu, veliki dirigent. U Sarajevu je Danon samo osnovao CA, a znamo ko ga danas vodi... Neuki, priučeni \"umjetnici\". Gdje ćeš Bošnji dat da svira saksofon i harfu? Za njega su frula i saz, to je maksimalni domet...
RIP, maestro
Pocivajte u miru, maestro.. neka vam je laka zemlja!
Auuu sto se naprdio.Kakva tuga? 96 godina.Pa kad ce umrijeti ako nece sada????
Bolno.......... Tuga..... :(
Laku noć veliki maestro... :( Naši velikani odlaze jedan po jedan. Neka vam je laka zemlja bosanska, veliki čovječe.
Odlazak velikana. Tuzan je ovo dan. Otisao je veliki covjek. Hvala Vam svemu. Pocivajte u miru, genijalni maestro!