Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono što je danas pred stotinama sarajlija dr.Išek rekao je prava istina o SPAHIĆU-GRAĐANIN KOJI BESKRAJNO VOLI SVOJ GRAD ZEMLJU I SVIJET I SVOJIM DJELOVANJEM STVARA HUMANIJE DRUŠTVO.
Saznao sam DANAS NA PROMOCIJI DA USKORO IZ ŠTAMPE IZLAZI roman Ibrahima Spahića pod imenom OSAM.Vjerujem da će biti zanimljiv,jer mu je haiku poezija super,posebno zbirka Sarajevski pauci i drugi kukci.Spahić zna da govori ali i da piše vrlo dobro.
KAKO MOGU NABAVITI KNJIGU ?PRATIM RAD GOSPODINA SPAHIČA JOŠ OD DEVEDESETIH I BILA SAM U NJEGOVIM AKCIJAMA I MARŠEVIMA ZA MIR PRIJE RATA I U RATU U CENTRU ZA MIR.TO JE PRAVI GRAĐANIN SVIJETA.
nema šta, ne treba ga izmišljati.tu je. naš građanin koji nam pretvara grad i zemlju u prekrasan vrt kulture i umjetnosti.
nadam se da će se knjiga našeg ibre moći kupiti i izvan bih.čestitam mom dragom bosancu.
NISAM NI znAO DA SE MOgu takoVrhunski predstaviti Knjiga i autor.Klasika ZA IBRU .PROFA AMRA sa LIkovne NapravilA sUPER NASLovnicu.IZGLeda iMALA JE I dobar RAZLOG sudećI PO PROmotorima.
Bio sam na stotinama promocija ,ali na ovakvoj nikada.evropska,
Obavezno pronađite tekst N.Begovića sa promocije.Pravi,duhoviti,renesansni govor o nama povodom knjige koja će vas vratiti u budućnost.
DUGO SE NISAM TAKO DOBRO OSJECALA KAO NA PROMOCIJI SPAHICEVE KNJIGE. GRADJANSKA BIH JE SA OVIM SVJEDOCANSTVOM O VREMENU U KOJEM ZIVIMO REALNA I CINI SE STVARNA SOLUCIJA ZA IZLAZAK IZ VRTLOGA U KOJI SMO UPALI.
srajlija i evropljanin koji stvara modernu povjest bih.bravo gospodine ibrahime.bio sam u hotelu na promociji.