Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da Historijski muzej zahtjeva ulaganja i dobro je da su na putu obnove. O muzejima : muzejima treba da upravlja struka a dozvolu za otvaranje novoga muzeja takođe treba da da struka/ministarstva/zavodi. Zadnjih nekoliko godina u Sarajevu su pojedinci sa istinskom voljom i inicijativom su otvorili nekoliko muzeja koje je potrebno valorizovati kroz struku a ne apriori davati dozvole.Slično je i u drugim gradovima ali u manjem obimu.
I usvojen*
Objekat svjetskog značaja? ahahahahah Možeš ga obići za 4 minute ako sporo hodaš.
@Grunf morao je nesto napisati da bude pametan, nemoj tako...
@Grunf samo jedan segment je veličina. Šta to ima tamo da je od svjetskog značaja? Ne volim ove senzacionalističke naslove a vidjelo nije svjetskog značaja. Ja bih volio da jednog dana postane značajan ali se to neće desiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)