Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta si ovim htio reci gluposonu jedan? je li to starosna dob ucenika./studenta mjerilo kakv program bi se trebao koristiti? to mi je glupo kao npr. ko da studentu kazes :wow, super ti je plazma tv.ali i moj rodjak koji je osmi razred ima isti takav...nidje bolan veze! Osim ako ti nije u cilju da blatis sve sto je bosansko i sto ima veze sa Bosnom. U svakom slucaju pozdravljam svaki napor bilo koga ko promovira BIH ili pokusava da zastiti ono sto je njeno,makar to bio kramp,lopata,kompjuter ili sablja!
najbolje je pljuvati svoje, tipicno bosanski, ideja je dobra, bar se neko sjetio da je i u bosni realizuje, a nacin na koji se realizuje ce napredovati vremenom... nek\' se nesto i korisno proizvodi na fakultetu
e nek smo i to zavrsili, \'ebli je stecci vise. :D
Vauuuuu, tim istim programom se koristi i moj rodjak, fantastična stvar. Doduše on je 2 razred srednje, ali vidi se da naši fakulteti napreduju iz dana u dan. još kojih 10 godina i početi ce se koristiti napredni programi za modeliranje ahhh maya npr
Ej Pipo Jesi li procitao neka imena na steccima? Radovan i Ratko na svakom trecem se pominju
AFERIM inicaijatorima ovog projekta ko i svima koji su pomogli! STECCI su IDENTITET nasih prajdedova,NEDAJ DA TI NEKO UZURPIRA-KRADE HISTORIJU I IDENTITET! Samo naprijed!! BiH4EVER!
Odlicno :)