Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdajnici... BOSNA4EVER!
rambo govori istinu. bez pravde nema pomirenja a ove nase Nemanje idu da lizu straznjicu cetnickim ideolozima, fasitima poput Dobrice Cosica i ostale cetnicke gamadi. To mene ne cudi toliko, uvijek je bilo smradova koji ce prodati dostojastvo za jedan rucak. Nego cudi me po ovim komentarima koliko ima cetnika i srbobalija u i oko SA-x. Ja sam mislio da sam ih kao pripadnik ABIH doveo u suru, a vidi, javljaju se u coporima iz svojih brloga. Nema druge, slijedi vam drugo poluvrijeme, imali ste sansu da se izvinete i vratitie oteto genocidom. Posto vidim da nemate namjeru slijedi drugo poluvrijeme. Smrt cetnickom fasizmu sloboda narodu.
Halo cetnici, sto se toliko jedite. Zar ne vidite da ja nista ne prebacijem cetncima iz Francuske 7, samo nasim balijama koji nemaju dostojanstva, pa se jarane sa udruzenjem gdje su briljantne ideje Dobrice Cosica, Matije Beckovica i slicnih nailazile na tako plodno tlo. Zar vam to nije ocigledna nastava da se vidi da balija nema nikakvog dostojanstva, da mu mozes pobiti narod, oni kazu \"raju\", ali da baliju to ne moze sprijeciti da se jarani sa cetnikom. Jer, njemu je vaznije meze sa cetnikom, nego pobijena \"raja\".
RAMBO KOPILE MOJE ROVONSKO IZGLEDA DA SAM TE S GUZA PRAVIO CIM TI GLAVA TAKO RAZMISLJA O KOJOJ TI bih PRICAS NEMA TE VISE TO SE VI SAMO TJESITE JESI LI IKADA BIO U SRPSKO DRZAVI R.SRPSKOJ NISI JESI LI BIO U NASOJPRESTONICI BEOGRADU--BANJA LUCI NISI NECES NI BITI JER CE TI DOK RETARDIRANI MOZAK PRORADI TREBATI VIZA ZA ULAZ U SRPSKU DRZAVU ZATO NE LUPETAJ SAMI VI SARAJLICE ZNATE DA NEMA VISE bih SAMO MALO PALITE OVU SIROTINJU A ONI DAVNO SE OPROSTILI I SHVATILI DA JE REPUBLIKA SRPSKA DRZAVA CRKNI NAZOR ALI TAKO JE RECI MU ASIME GEBELSOV IZMETU
rambo, retardu, idi u avganistan pa tamo pricaj gluposti. kakav crni genocid, popij koju tableticu ya smirenje a ne da vrijedjas ljude yato sto idu u bg. poydrav iz Republike Srpske!
arsene konjustrino nije se tadic rodio ko sarajlica nego kao SRBIN IDI PROVJERI U CRKVENE KNJIGE A JEST I PRIMIO KONJA TIHICA
Ja bih posavetovao nase pisce da se paze, podvalice im cvarke, pa ce im se onda smijati iza ledja, kako balije slatko cvarke klopaju. A onda cete imati poteskoca da se ponovo prebace u prvi saf.
Mali narodi imaju velike pjesnike (pisce). Otišli u Bgd, pa šta,...i Tihić išao u Bgd da se dogovori sa Tadićem, rodjenim Sarajlijom, da će se dogovarati. \'\'Prosveta-Bgd\'\' nije na adresi Francuska 7.
e moj rambo,budalo bjelosvjetska,hoce li nestati takvih kretena. bolesnice,probudi se dok ti nije kasno
rambo je budala ili kao što bi naš narod rekao: rđavo goveče june dovijeka!!!
i ostatak spisateljskog tima je za svaku po(H)valu
damir uzunović je jedan od najplodnijih autora današnjice u bih. to znaju pogotovo oni koji ga bolje poznaju kao i njegovo djelo. nadati je se da će svoju plodnost prenjeti i na susjedne države, dakle dalje od bajbukovih prostora
U svakom narodu su pisci savjest drzave i naroda. Srpski pisci su poveli hajku na Bosnu i Hercegovinu, i sada kada su nas poklali, kao da nista nije bilo. Ovi \"nasi\" \"pisci\" se prodadose zbog jednog rucka i malo pjanske price i pjesme u Beogradu. Gdje vam je dostojanstvo. Vi presdtavljate narod zrtve genocida, a idete na noge organizarima genocida. Sam poziv iz \"Francuske 7\" je samo jos jedna provokacija \"glupim Bosancima\" da se dokaze jos jednom koliko su glupi, i da se nastave i ponovo procjetaju vicevi o glupim Bosancima.