Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
majstore svaka cast, trebo bi imat neki kontakt detalji, rado bih ti ponudio da radis suvenire za velike sportske klubove, u Evropi i svijetu to se cijeni rucni rad
Evo njegov fb profil https://www.facebook.com/edin.begovic.79
respect...iza njega ce ostati djela u koja su ulozena talenat i trud...i koja ce i nakon njega ukrasavati zidove buducih generacija...a iza stranackih uhljeba ce jedino ostati fotelje koje ce zavrsiti na smetljistima i ispraznjeni budzeti...
Pirograf je alatka a pirograficar je zanimanje.
Kako prelijepo *.* Inace i sam volim napraviti nešto "svojim rukama" i znam sta znaci rucni rad i koliko je to truda i posla. Koliki god da cijeni, malo je.
Čist satanizam
Predivno! Sve pohvale za tvoj rad! Samo naprijed!!!😊👌🏻👌🏻👌🏻
Aferim ljudino!!!
Ovo je zaista umjetnost..s tim da je šteta kvariti je gramatičkim greškama....slika 10 (POČASNOM se piše a ne POĆASNOM) isto tako prezime FILIPOVIĆ je a ne FILIPOVIČ.Samo malo obrati pažnju majstore na takve stvari.
Super.
Brvaooo umjetnik 👏👏