Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očigledno se radi o velikom uspjehu na planu povezivanja simbola, metafore, priče i objektivnih predmeta sa zemljom, tužnom i radosnom u isto vrijeme. Svaka čast prije svega, jer se na ovim prostorima osim ratova i ljudske gluposti bez muke i miliun prepreka ništa ne može zbiti. Hvala Bogu milome da ima ljudi, makar i koliko, na ovome jadnom našem Balkanu, jadnom, ali prelijepom!
Bolje je bilo da su otvorili stagod od religije i izlozili koju religijoznu knjigu. Razmislite, jel bolje zna Allah, tj. Kuran ili naprimjer ova Petra Majc iz Austrije!!! Tuzno i zalosno kako maloumno neki narod razmislja!