Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oh jadni.............jel se to jos uvijek narice i kukumavci za jadnim, napacenim judama ? dok postojimo nece prestati sa p i z d e nj e m i zalopojkama a sve su zauzeli ne mozes od njih oci otvorit. biti egocentrik, biti egoist, biti grabezljiv, biti nemilosrdan, biti neskroman - biti juda !
I Hvala Spahicu i Peteru na izlozbi, i naravno treba otici i vidjeti izlozbu, nek se pokaze svima da sarajlije nisu zatucane ovce, ko sto bi ih uvijek htjeli predstaviti srbi i hrvati. A ko drugo Sarajevo je bio granatiran i opkoljen grad 4 godine os srpske barbarske artiljerija genocidasa, , Sarajevo najbolje ZNA KO SU SRBI i SRPSKA terora ko i jevreji, srbija je bila PRVA drzava u Evropi, ociscena od jevreja za vrijeme DRUGOG svjetskog rata !!
Muslimani ne pljuju i ostavljaju anti jevrejske komentare, to rade jedino srbi i hrvati, jer su samo oni sa hrvatima genocidasi jevreja. Jevreji su oduvijek bili ti koji su u najgorim vremenima uvijek nalazili utociste i spas kod muslimana. Jevreji se trebaju ujediniti sa muslimanima, i muslimani sa jevrejima !
Nedzade sine, najbolji muzej islamske istorije/umjetnosti su napravili jevreji u novom dijelu Jerusalema. Tel Aviv je sasvim pristojno mjesto za ziviti - za bilo koga. Dobar broj muslimana zivi i radi na teritorijama pod direktnom kontrolom izraelskih vlasti. Imaju sva prava. Naravno da Izrael je podlozan kritici, kao i bilo ko drugi. I ono sto nije ok, to treba reci. Ali ne treba izmisljati stvari koje nisu tacne.
naravno, ovdje su anonimni komentari dozvoljeni kao i \"•širenje nacionalne netrpeljivosti\" dok nemoj slucajno da bi ko sta lose rekao o nasim politicarima moramo ih zastititi oni nisu podlozni kritici sto bi besim rekao - lobotomija
Tipicno za jevreje, propagiraju jednakost i \"ugrozenost\" svagdje osim u Israelu. Mi smo trebalo da dozvolimo to ali ako oni mogu da naprave izlozbu BITI MUSLIMAN u Tel Avivu. Mi znamo vrlo dobro ko je jevrej, onaj koji nepostuje nicija prava nago samo svoja.
Sve su ugrozeniji i ugrozeniji...jad i kuknjava, svi su protiv njih, jadni oni...od Boga prokleti vazda bili...
ima li dana da ne bude neki film na tv, neka drama na radiju, neki članak u novinama, neki koncert, neka izložba...o zionističkim žrtvama 10 miliona rusa izgide u II svj.ratu i ko da ih Bog nije ni dao....drugih naroda isto tako. pa kad ćemo vratiti otete medije iz kandži židovske masonerije?
dabogda im ... !
nemoj niko da posjeti izlozbu fasista koji terorisu palestince i ostali svijet.
Ti si parazit