Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muzej Knjizevnosti (Galerija Mak) se nalazi u ulici Sime Milutinovica Sarajlije 7 kod Hotela Evropa. Izlozba je otvorena 6.aprila i biti ce postavljena do 12.aprila.
Zaista bih volio znati gdje se nalazi muzej \"Muzeju književnosti i pozorišne umjetnosti Bosne i Hercegovine\" tako da kada ovakve informacije plasirate mozete imati u vidu da neko zeli da posjeti tu izlozbu. Stoga bi jako lijepo bilo kada bi se ispostovali odgovori na osnovna pitanja koja novinar mora postaviti samom sebi kada pise informaciju. Dakle bilo bi dobro da je navedeno od kad do kad je izlozba otvorena (datum), zatim radno vrijeme galerije, zatim ulica i broj ako ne neki opisni oblik kako najlakse doci do te galerije. Molim vas kritiku da shvatite dobronamjerno i u zelji da informacije budu kvalitetnije i svrsishodnije.