Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo pretjeruju sa informisanjem. Predstave im variraju u kvaliteti: od slabih do osrednjih. Pozdravljam njihov rad i inicijativu ali dug je put da zasluze reputaciju koju sebi svojim medijskim saopstenjima zele priskrbiti. Naj ovo naj ono itd.
za razliku od drugih pozorišta East West radi na stalnom informisanju publike, kao što to rade pozorišta u normalnim državama.
Igraju, igraju.. ali imaju i PR službu, kao i sva pozorišta.
Zna li mi neko reci je li EastWest centar PR agencija ili pozorisni ansambl? Ovo pitam jer se vise bave medijskim saopstenjima nego sto igraju.