Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto me to ne cudi, sta danasnjoj vlasti predstavlja Mak Dizdar....nemaju oni nista od tog...stoko jedna glupa
Napisati tačno imena ko je glasao "NE". Da tačno znamo ko to ne cijeni obrazovanje, umjetnost ili bilo šta lijepo u šeheru.
Katastrofa! Hadzibajricu otvori još koji turski kebab! Ili možda daj nekom od članova svoje kriminalne organizacije jos jedan hotel koji neće plaćati poreze! Fuj! Nermin Pecanac stari lopov mu savjetnik, šta ono zna plo kulturi. Za njih je Grand kultura! Oprosti nam Mak.
A gdje se ovo uopste nalazi, koja adresa? Nikad vidio na Bascarsiji
Sta to treba da te iznenadjuje Gorcine,kad u opstini Stari Grad radi sve mahalas do mahalasa,i kad bi ih sve sastavio ne bi mogli se pohvaliti da su procitali 20 knjiga svi zajedno,ali zato sto znaju dici ruke na narodnjak,nema ih jacih
Da je Mustafa sve bi moglo. Ili Omer, Hasan..Ibro. Ovako ne ide. Čuj Mak, nije to muslimansko ime ;) ;) ;)
@drunken tiger Mehmedalija Mak Dizdar mu je puno ime i prezime pleme vam yebbem neobrazovano, čuj da je Mustafa.... Smijem glavu staviti da 99% ovih "kritičara" ne zna ni ko je bio Mak Dizdar ni šta je pisao,samo nasumično lupetate.
@SalkanGrozni Kako ste vi meni ograničeni redom. Vidiš li smile na kraju komentara? Vidiš da se šprdam s vama. Papci se odmah lijepe. Ne zna se niko više ni šaliti svi bi da se svađaju. Salkane uživaj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebali ste im objasniti ko je Dizdar, nemaju oni pojma
Nek bude kuca Mustafe Busuladzica
Da si turcin i da si hadjibajrica pito da otvoris doner dobio bi bez problema....tako ti je danas na Carsiji
Očito je da nekome smeta Mehmedalija Mak Dizdar. I Federalci odbili, i opština Stari Grad...zato će kantonalac Dino da uleti. Dino brate pomagaj "izgibe kultura!!!" Sramota da ne postoji podrška za jedan ovakav projekat. Pa to bi država trebala da bude nosioc, a ne fondacije...baš smo dno dotakli...
1. kladionica 2. cevabdzinica 3. nargila bar
Moj glas ide za "Nargila Bar"...
@2002 što?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Jebiga, kad nije veličina i moralna vertikala kao Mustafa (prezime mu znaju i ptice na grani).
znači kod nas ništa novo, sve po starom i dalje
ko je zapikao prostor, to me zanima?!
Sarajevo će za pet godina postati Kandahar ..
a onda ce ostatak BiH da vam kaze zbogom, pa mozete da se zovete SDA - Suzena Drzava Aljina
... mozda ce otvore vjersku osnovnu skolu... :)))
Minus za Hadzibajrica ko kombi
i to onaj kombi sto odavno ne saobraca sa latinske cuprije