Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pažnje i divljenja vrijedno, samo naprijed! P.S. Bosanski inat na djelu, znate ono "Ma neće ono mene..".
KAKAV BOSANSKI INAT, ČOVJEK POBJEGO IZ BOSNE OD NAS GOVANA.
@vlado.bagat Termin "bosanski inat" se odnosi na upornost, koja je neophodna da bi se napravile skulpture, kao u tekstu..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e eto a da je ostao u Bosni imao bi napredak, ravan NULI,,,a tamo se još i opušta uz stvaranje umjetničkih djela ...a plus lijepo živi......ma ova amerika je bez vezeee Omere svaka čast, dijela ti imaju vrijednost i imaš zlatne ruke ....
Bonsai teška tuga za jarana K. Dadu i suprugu mu, prvu. Na njen nagovor prodavali bonsai drveće iz Bosne čije su grane potkraćivali i prodavali po visokim cijenama. Otkriveni. Rastavljeni, srećom. Bosanski bonsai bijaše neuspješan kao i njihov brak.
sjajno, svaka čast
Ovo je bonsai koliko je i uljana slika bokala limunade pitka i puna C vitamina. Poenta bonsaia je da je to umjetnost odgajanja minijaturnog drveta koje zivi i raste u saksiji. Kome je do simulacije toga, naizgled isto moze postici grancicom ukopanom u zemlju - no to se onda zove ikebana. Ovo gore se zove skulptura od zice.
Dobra ideja za extra zaradu.
bas lijepo. moram priznat da kada sam otvorio text kontao sam evo jos jednom sa ptspom. drago mi je sto sam se prevario.,
Bosanac u americi se bavi Japanskim zanatom e ovo josh ne vidjeh :)
ma mi mozemo sve samo kad se maknemo iz ove vukojebine i bolesnih politicara koji lijece svoje primitivne komplekse preko nasih ledja !
lijepo je vidjeti, cuti, znati da bar neko uziva u zivotu
A što kćerka Tamara......što nije Zejna ............. je.ba.lla ti Biljana mater
ovo nije mjesto za tebe...ima jedno zove se Jagomir....
Ima i mjesto za izdrkane svetosavce.......zove se - JASENOVAC
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
lijepo......da ima i lijepih vijesti na ovom klixu