Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mustaficu da si ozenio Bakirovu Jasminu ili onu kanarinku od vlasnika MIBA sad bi imao svoje pozoriste ili bi privatizirao kamerni teatar Pogledaj Bakirovog badzu Mirsada Purivatru,njemu se vrata sama otvaraju, a od svakog festivala racuni podebljaju. Ovo je zemlja nepotizma i familijarnih uhljeba u kojoj su obicni gradjani taoci i robovi jedne lazne elite skorojevica povezanih sa vjerskim institucijama koje im daju legitimitet. Ko misli ovdje zivjeti mora se tome povinovati ili je donji
prnem na kulturu
Nama treba festival shishe i narodne muzike :)
Našli ste i kome pričati o kulturi. Ljudima kojima je vrhunac društvenog i kulturnog života kolektivno, javno iftarenje, a više od stranice kucanog teksta nisu u stanju pročitati, jer "nemaju živaca" za to, jadni.
Ti si sve rekao o sebi kada poredis MESS i iftar, "gradjanine"...
Na pogresna vrata kucate. Obratite se Fahri i SBB-u on ce vam pomoci sigurno. Covjek koji je likovni umjetnik sigurno ima razumijevanja i za druge umjetnike. Covjek koji je napravio najvisi toranj u Sarajevu da vidi sve Baketovo sta je :)
pa nije dzaba Fahro postavio Rileta, kantonalnog ministra kulture.