Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvo grandiozno djelo definitivno nije bilo za Skenderije. Zvuk se izgubio u prostranstvu sale, balet nije bio čemu, a ni atmosfera nije bila “da se naježiš” (kao što sam očekivala). Toliki umjetnici... gdje je puno baba, kilava su djeca.
Dobra je Carmina, ali Bozo je ipak u pozoristu rasturio !!! Za Bozu moras biti dovoljno drugaciji, inteligentan i obrazovan, ni jednog jedinog papka sve urbane i kultura face, prava raja i elita. Ljudi koji vole i cijene drugacije. Carmina, ko nije znao gdje ce otisao tamo, mada je djelo vrhunsko !
Zar je Nuhanović na slobodi ?
@Laso Haha krimos opet solde uzeo.
Nije bilo poluprazno nego puno,stvarno impresivno.
Bilo je skoro puno. Informacija za sveznalice i dusebriznike
Vise baletana nego publike.
Bolja je bila Carina Božina
Al zamisli ne objave niti jednu sliku publike.
Sve se vidi samo publika ne. Zato jer bilo poluprazno i potpuni debakl.
@Amigos55 svi bili u Narodnom pozorištu
@Amigos55 Debakl je u tvojoj glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)