Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zahebase mi Turci planove, taman sam Antu bio okurazio da predje preko Starog mosta, sad opet nece smjeti.
smaraju malo je reći, kao da osmansko carstvo i dan danas postoji
Itekako smaraju kad su Grci tamburali s vojskom ovi nisu bili ni u planu. Najbolji vojni orkestar je Ruski.
je li te ko šta pitao?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A zašto bi mi smetao ovaj orkestar??? Još nisam čuo da je muzika nekog ubila ili osakatila . Kome se sviđa neka ih sluša i uživa a tko nevoli , neka ne sluša i ne gleda. Problem riješen.
znaju li koju od Koketa? e koja smo mi bjeda....svoj muzej zatvorimo a tuđu istoriju gotivimo
Harali po bosni i ubijali 500 godina...sad ih slavimo...kakav glup narod smo mi hebo te !!!
Iskazivanje vojne moći Turske ili nešto drugo? Kamo sreće da ovo možemo bez razmišljanja o drugim mogućnostima prihvatiti samo kao atrakciju.
Pozdravljam turkofile koji mi uvećavaju crvenu brojku.
Nakon Zenice,Sarajeva i Mostara,turneja se zavrsava u Bosni i Hercegovini u Tuzli,..nema Banja Luke,Neuma Foce,Bugojna,Trebinja,cijela Bosna u prva dva grada..!!!
U OVAKVIM SIUACIJAMA KAD SE RADI O POLITICKOJ PROVOKACIJI DA BI SE PRAVDALO LOSE EKONOMSKO STANJE MI OBICNI GRADJANI NETREBAMO NASJEDATI NA OVAKVE PODVALE. JER KORUMPIRANI POLITICARI I HOCE DA SE MI RASPRAVLJAMO I PREPUCAVAMO OVDJE SATIMA.
BIH je svoju samostalnost dobila nakon nekoliko stotina godina i sada evo opet neki ljudi favoriziraju okupatorske sile kao sto su; Turci, Austougari zajedno sa Hrvatima kao i Srbija sa svojim cetnicima? Koliko ce nam trebati vremena da shvatimo da je ovo nasa drzava Bisanaca i Hercegovaca? Svi koji slave okupacijske sile, bez obzira odakle dolazile i kojoj vjeri pripadale poruka glasi" MARS U P.M IZ MOJE BIH"
Nisu Hrvatska i srbija nikad bile okupatorske sile, dijelovi ove zemlje su jednostavno pripadale njihovoj teritorij.. I stanovnistvo bosne nikad nije zaboravilo svoje podrijetlo i drzavnu pripadnost To sto ste vi primili islam, to je vas problem
Zna se tacno kolika je bila Bosna prije upada Ugara i Turaka. Zna se tacno koliko je Srbija,Hrvatska i CG prisvojila i profitirala od njene legalne teritorije. Zna se kako je stara dama Evropa prodala Bosnu za sitne interese u koje je bio umjesan i Vatikan. Svi koji ne vole ovu zemlju i nesmatraju je svojom domovinom granice su sirom otvorene prema sjeveru,zapadu i istoku. Mislim prema Austrji, Madzarskoj, Srbiji i Turskoj. Ostavite nas postene Bosance i Hercegovce bez obzira na vjersku pripadnost da zivimo miru. Bosna je bila i bice. Bila je i postojala prije tadasnje Ugarske(danas Hrvatske) i Srbije (Danasnje Kosovo) koje su dobile teritorije BiH zahvaljujuci dvolicnoj Evropi i isceniranim Berlinskim kongresima. Idite vise iz ove zemlje, Turska, Srbija i Hrvatska vas vole i zeljno iscekuju.
neka oboj skupini deda mrazova neko kaze da su uranili
to bracooo
KOMENTAR na KOMENTARE: POUBIJAJTE se već jednom, favorizatori Rusije, Turske, Srbije, Hrvatske, SADa, fašizma, etnocentrizma, korupcije, nepotizma i akteri PARKIRANJA na zelenoj površini. ...a možda i UMRETE od gladi, u međuvremenu.
o boze..turska vojska je ovdje..sta docekah...sad je gradascevic u grobu okrece