Djelo Saudina Bećirevića
0
"Na putu u nepoznato" - zapisi vojnika s perom
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e da, yebem ti i djecu ako ima sta da valja po uzoru na veleposranika !!!
koji ba bog, tvoj allah? yebem ti ja njega i tebe!!!!
da bog da ti se tijelo raspadalo u najgorim mukama ko i cijeloj tvojoj familiji!amen! idiote i srpska mizerijo! kad i budu i tvoju djecu silovali i parcali sjetio se ti tad ovih rijeci!
JEL NAPISAO DA SU MUSLICI GRANATIRALI SAMI SEBE U SVRHU POBJEDE U PROPAGANDNOM RATU STO IM JE DUGO I USPIJEVALO? (zamranjeno komentiranje na doticnoj temi!)
Svaka cast svima koji su nastavili i uporno radili da se knjiga izda i da ce se djelo Saudina moci citati godinama... Saudine nek ti je rahmet dusi, nedostajes...