Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde krebilu jedan ne laprdaj bezveze. Samim ovim svpoijim postovima pokazuješ da imaš IQ sobne temperature izražene u *C. Nego doture, kad već ne odgovaraš na ova konkretna pitanja, de nam reci barjel nam Gogi još uvjek sanja duhove u tunelima, traga za izgubljenim dokumentima koji bez znanja mentora dolaze na \"piramide\", da li još gugla velikim slovima ORBSOVE i da li se sa dial-up-a prebacio na broadband?
Rasime hajd nam reci i svoje prezime ako imas obraza i hrabrosti hajd veliki heroju i inteligentni pakosni i ljubomorni pametnjakovicu hajd ti i dofu dajte vase ime i prezime da vas svi Bosanci i Hercegovci postuju i jedan dan vas odlikuju nagrade zlatnim ljiljanom za svu energiju koju ste dali nebulozama i pljuvanjem po Semiru!? Hehehe,pacov krije svoje kandze i otrovan mrznjom kuka haj sto mi je jadno sada i od zlobne duse muka krijem identitet ko zmija noge jer znam da bi dobio po nosu mnoge zato kukavicki pisem pljuvotine o Semiru i njegovoj namjeri jadan i bijedan sjedim iza tastature nemam hrabrosti javno pokazat moje lice a kak cu kad znam da nisam posto slavan pa zato jedem gorku istinu i Semira ponizavam ostat cu jadan mucan i zedan mudrost je bit hrabar al ja sam bijedan znam bit hrabar sam iza tastature ostat cu gladan slave i lijepe djule znam da Semir ima i hiljadu djula a ja jadan mrzim sto i tu on gura jest da jesam bijedan ko pacovski sljam krijem se u rupu nec prezime da dam! Hehehehehe,hajd kukavice pokazite lice,dajte ime i prezime pa vase argumente,ono bi da ste bez ijednog glasa iz hinjske rupe vi trazite spasa...Ima ima piramida sam dusmanin Bosne to ne vida a kak ce i vidjet kad mu je srce tijesno ko govedo bijesno,sto govedari posno sve ostvari,posno... Bosno mojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bisere, ja se potpisao imeno. Dofu isto. Jedini koji nema damu si ti i Leo.
dofu dofu ime je bitno hajd kazi nama jel tvoje sitno zato ga krijes ko zmija noge al sta ces kukavica nezna sta je bit hrabar vec hinjski pljuje kukavicom glasa i samo ceka iz daleka rec da nema piramida znaom vas sve koji iz rupe nesmiju pokazat koje dupe sere pa sere bojama mrznje jer ne moze uzet ono tudje rodila Majka Bosna Semira i svojim sinom ona pjeva vi sto sam znate pljuvat po njemu sto vise pljujes ON VISE SJEVA Dr Leo kopajmo i dalje sad jos malce pa dofu i rasim ce da zvale od ljubomore i soje tuge,nece imena dat dal su od kuge?il od srama nesmiju reci ko su jer bi dobili kad tad po nosu! Bosno mojaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dr.Leo, ti možeš dijeliti samo \"Zlatne piramide\" za zalaganje udarenicima, kao što su Zombi, Žuti, Ibro, Buza, Hari-čopam-nos-i-imam-utrpanu-košulju-u-trenirku-i9-intervjuiše-laptop-po-poljoprivrednim-sajmovima, Sendau -Marxu-Hodoviću...
@dr.Leo : Jadniče ne skrnavi sveti simbol ljiljana pod kojim su padali borci ARBiH dok je semke sunčao guzicu po amerikama!!! I nemoj jadniče bježati od argumenata !!
Sad bi ste se i ovlastili da dijelite Zlatne ljijanje? Jao jeste se nafurali. Pa bolan nebio ko si ti da se i u to kvartaš? Ni u onom što trenutno radite niste sposobni, sad bi još odlučivali i o patriotizmu generacije. Nego imal kakvih artefakata. Il niste iskopali niti jedan pa ste zaključli da su prahiliri još prije 12.000 godina ovladali stelth tehnologijama.
Evo za \"fudo\" starog ratnika jedan Zlatni ljiljan, priznanje za borbu protiv fasizma, mozel Fudo !? Evo i za \"Rasima\" fanaticnog protivnika projekta Bosanskih piramida ,ne znam jesil zasluzio Zlatnog ljiljana , al eto , tvoje ce ime ostati vjecno \"urezano\" na megalitu u Ravnima. Valjda je sad dobro ,a ? Odosmo ja i Biser kopati piramide ,a vas dvojca, ono , nastavite al samo anonimno i sa puno \"artefakata \" da nema piramida !
\"A sto vi anonimni strucnjaci i hrabri Bosnaci i Hercegovci ne pisete s vasim imenom i prezimenom,tako da Ako ste imali pravo da nema piramida u Visokom i okolini,hajd recite nam vasa imena i prezimena,pa ce vam svi Bosanci i Hercegovci bit vjecno zahvalni za vasu pamet i dobrotu! NEgo kad ćete prestat uopćeno odgovarat na konkretna pitanja i citirat nebuloze nazovi intelektualaca?\" To reće papak i potpisa se nickom Biser Bosne. Jarane djeluje ova agda i mesna voda. Evo još jedno konkretno pitanje: Koliko artefakata ste iskopali u zadnjoj godini ispitivanja i koji su to artefakti? Ko je stalni zaposleni arheolog na \"najvećem arheo projektu\"? Što fondacija ne napravi biznis plan i uloži u istraživanje?
Biseru naš najveći , naša imena su nebitna, ali su bitni naši argumenti . De vi na argumente odgovorite argumentima, lahko je za imena . Evo nešto za patriote : ko nije bio u ratu u BiH, nema pravo da sere o patriotizmu, jel se slažete sa ovim ?
A sto vi anonimni strucnjaci i hrabri Bosnaci i Hercegovci ne pisete s vasim imenom i prezimenom,tako da Ako ste imali pravo da nema piramida u Visokom i okolini,hajd recite nam vasa imena i prezimena,pa ce vam svi Bosanci i Hercegovci bit vjecno zahvalni za vasu pamet i dobrotu!Hajd zvrcnite,imajte hrabrosti,dodjite pa dajte javno vase teze i nebuloze...hehehehe Mis se krije zlobno vije zlom se hrani jadom brani svoje nebuloze cudne li su koze koje samo bleje internettom aleje hajd zvrcni neprijatelju Bosne kazi ko si Semir je Visocki predstavnik Bosne Ponosne a ne ti sto si osto si kao jedna suha sljiva kospicu ima al puna gljiva mrzi sve ono sto nije svoje Bosanci pocinju sve da broje od piramida,stecka i zemlje ostat ce vama dusmanima suhe ruke i dusa posna bogatsvo njeno sti ima Bosna Bosnjacima dusa svojih pradjedova i lijepa djula njenih sinova Piramida ima slijepi rode okreni ledja i idi iz Bosne ona je jedina Majka Bosnjacima vjekovima tece Duh ljepote Majke Bosne ljepote Prkosne! Bosno mojaaaaaaaaaaaaaa
NEgo doture, citam ove Bosniceve nebuloze : http://www.piramidasunca.ba/ba/index.php/I-TRECA-SMJENA-U-TUNELIMA-BOSANSKE-DOLINE-PIRAMIDA.html I sve se nesto kontam , koje li ce to konacne i ultimativne \"artifake\" pronaci ? Sljedeca vijest iz FAPBPS (joj akronima majko mila) : -\"Ekskluzivno : pronađena kožna garnitura faraona iz Visokog\" - \"Odlično očuvana kožna fotelja zbog svojstava piramide!!\" -\"Misteriozni simboli na garnituri : K-T-K\"
Opet uopćen odgovor na konkretno pitanje. Kao i obično. I opet citati jednog levata (nego gdje zaglavi član UO Bajtal?) Btw, na blogu dnevno imam 200-500 posjeta. Čisto sumnjam da toliko posjetitelja dnevno doje u Visoko. Čak sam i na gradu vidio na desetine posjetitelja koji dodju i popnu se na Visočicu. NEgo kad ćete prestat uopćeno odgovarat na konkretna pitanja i citirat nebuloze nazovi intelektualaca? Evo još jedno konkretno pitanje: Koliko artefakata ste iskopali u zadnjoj godini ispitivanja i koji su to artefakti? Ko je stalni zaposleni arheolog na \"najvećem arheo projektu\"? Što fondacija ne napravi biznis plan i uloži u istraživanje?
Doture, doture jel se to pocelo citirat bivse piramidiote , poput esada bajtala? Pa taj vas cirkus ko kakva spanska sapunica, ne znas ko koga je.e i ko je kome rodbina !!
Posjetitelja ,kod nas uvijek vise nego kod vas ! sin; Majko, ima li piramida ? majka; Ne znam, sine, nema dokaza ! sin; A zasto, majko, nema dokaza ? majka;Zato sto nadaju da se kopa ! sin; A zasto, majko, nedaju da se kopa ? majka; Zato, sine, sto ima previse dokaza !